25η Μαρτίου: Κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο στα Ψηλαλώνια ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος

Κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο του Δημοτικού Κήπου των Υψηλών Αλωνίων Αιγίου, κατέθεσε σήμερα στις 11.30 το πρωί ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος παρουσία του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασίλειου Ροδόπουλου, προς τιμήν της Εθνικής Επετείου της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Τα μέτρα προφύλαξης των πολιτών από την εξάπλωση του κορωνοϊού δεν επέτρεψαν, ως γνωστόν, τη διεξαγωγή παρελάσεων και άλλων τιμητικών εκδηλώσεων σε όλη την Επικράτεια, γι’αυτό και ο δήμαρχος κατέθεσε μόνος του το στεφάνι, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και τιμώντας έτσι τους ήρωες του Ελληνισμού.

Ο κ. Καλογερόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Την ημέρα αυτή, τη διπλή γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της εθνικής μας επετείου εξέγερσης κατά του Οθωμανικού Ζυγού, η πατρίδα μας περνά μια μεγάλη δοκιμασία, έναν αγώνα γεμάτο δυσκολίες. Τιμούμε με σεβασμό και δέος τη μνήμη των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για τη δική μας ελευθερία και παράλληλα δείχνουμε υπευθυνότητα και σύνεση, τώρα που οι περιστάσεις το καλούν.

Έτσι, προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και παραμένουμε υγιείς, ώστε το 2021 να εορτάσουμε με κάθε προβλεπόμενη λαμπρότητα τα 200 χρόνια από την Επανάσταση, στους οποίους εορτασμούς η Αιγιάλεια θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως και τότε. Χρόνια πολλά σε όλους!»