Καλογερόπουλος: «ΚΑΙ πάλι ‘’ΠΑΙΖΟΥΝ’’ καθυστέρηση. Μονόδρομος η προσφυγή μας στις αρμόδιες αρχές για την άρνηση της αντιπολίτευσης να ψηφίσει προϋπολογισμό»

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μέλη της αντιπολίτευσης, έχοντας πλέον ξεμείνει από δικαιολογίες και επιχειρήματα, προτίμησαν ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ να παίξουν κρυφτό και να ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ από την σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να μην υπάρχει απαρτία, ώστε να μην ψηφιστεί προϋπολογισμός, (παρόντα ήταν τα μέλη των παρατάξεων «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.», «ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ΠΟΛΙΣ», «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» καθώς και η ανεξάρτητη σύμβουλος κα Γκρέμου).

Δεν έχουν καμία απάντηση για τις αλήθειες που αποκαλύφθηκαν πλέον, αναφορικά με την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ τους ΕΥΘΥΝΗ για το ότι αρχές Μαΐου ο Δήμος δεν έχει προϋπολογισμό και δυστυχώς, έχοντας πλήρη συναίσθηση του πού μας οδηγούν, ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και τους δημότες, οι οποίοι πλέον γνωρίζουν και βλέπουν τις συνέπειες αυτού του αδιεξόδου στο οποίο έχουν βάλει το Δήμο.

Προτιμούν να εξαπολύουν κούφιες κατηγορίες και να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του δημότη, αντί να κάτσουν να συντάξουν έναν νόμιμο προϋπολογισμό και να τον ψηφίσουν ώστε να εφαρμοστεί, αφού οι δυο νόμιμοι προϋπολογισμοί που προτάθηκαν δεν τους άρεσαν. Πλέον η προσφυγή μας ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι είναι μονόδρομος.

Μια τελευταία λέξη… ΚΡΙΜΑ!»