Καλογερόπουλος: “Δώστε μας μια δεύτερη θητεία για να κάνουμε ακόμα περισσότερα”

Στην κατάμεστη πλατεία Αγίας Λαύρας, πάνω από 1000 δημότες, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας και εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Καλογερόπουλος, πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία,  αφού ως είθισται ο Δήμαρχος πάντα “κλείνει” τελευταίος τον κύκλο των ομιλιών των υποψηφίων Δημάρχων κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Δήμαρχος από την… ” πολυσαβανισμένη” πλατεία Αγίας Λαύρας, που έγινε το “μήλον της έριδος” μεταξύ δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ότι ο ίδιος και η ομάδα του ξεπέρασαν τα εμπόδια που του έβαλε η  αντιπολίτευση όλο αυτό το διάστημα και παραδόθηκε η πλατεία στους πολίτες. Επίσης την κατηγόρησε ότι σε σημαντικές  συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου σχεδόν σύσσωμη ήταν απούσα λέγοντας χαρακτηριστικά “όλοι ταυτόχρονα ήταν άρρωστοι”.

Αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα ζωτικής σημασίας του Δήμου μας, στα βελτιωτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν επί θητείας του, στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στην καθημερινότητα του πολίτη, στην εξωστρέφεια της Αιγιάλειας, την ύδρευση, την αποχέτευση, την πρόνοια, τον πολιτισμό, στον αθλητισμό, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι όλα αυτά πραγματοποιήθηκαν εν μέσω πανδημίας και με το σύστημα της απλής αναλογικής να μην βοηθά στη διοίκηση του Δήμου. Ζήτησε ξεκάθαρα από τους δημότες να τον εμπιστευτούν και να του δώσουν μια δεύτερη θητεία να συνεχίσει και να κάνει ακόμα περισσότερα για την Αιγιάλεια.

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες μεταξύ άλλων τόνισε:  “το 2019 με τιμήσατε με την ψήφο σας γιατί επιζητούσατε την ελπίδα. Τώρα είμαι εδώ για να σας προσφέρω την ασφάλεια, γιατί έχουμε τις γνώσεις και μπορούμε ακόμα καλύτερα να δώσουμε ανάπτυξη στην Αιγιάλεια. Δεν ζήτησα ποτέ καμία βοήθεια, παρά μόνο από τον πολίτη, από εσάς. Θέλω να συγκρίνετε ποια παράταξη είναι καλύτερη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο το οποίο έχουμε ξεκινήσει, μακρόπνοα έργα, ανεξάρτητα από τη δική μας πορεία στα κοινά. Μέχρι τώρα, στο Αίγιο και στην Αιγιάλεια οι δήμαρχοι άλλαζαν σαν τα πουκάμισα, γιατί τους πλησίαζαν διάφοροι παράγοντες να τους ψιθυρίζουν διάφορα στο αυτί και που στο τέλος τους έριξαν. Τους πετάξαμε από πάνω μας. Ποντάραμε σε σάς. Τι λέτε, θα μας βοηθήσετε; Ο δήμαρχος είναι για όλους τους δημότες, είτε τον ψηφίσανε είτε όχι. Πρέπει να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα της άποψης και της επιλογής. Να τους σεβόμαστε όλους.”

Ο κ. Καλογερόπουλος στο τέλος της ομιλίας του, ζήτησε από τον κόσμο να τον εμπιστευτεί και τόνισε ότι πάντα η πόρτα του είναι ανοιχτή για όλους τους δημότες. Στη συνέχεια παρουσίασε όλους τους υποψηφίους του λέγοντας: ““Δείτε τα λαμπερά πρόσωπα του ψηφοδελτίου μας, να τους δείτε στα μάτια και σήμερα και αύριο και μεθαύριο και μέχρι το τέλος της θητείας, ώστε το 2029 να χαιρόμαστε την Αιγιάλεια των ονείρων μας, την Αιγιάλεια των παιδιών μας. Βοηθήστε όλοι, για πρώτη φορά να έχουμε μια δεύτερη συνεχόμενη θητεία!” και ευχήθηκε “ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ”!

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

« από 2 »