ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΣ: 2ο εργαστήρι για την οικογένεια στο Αίγιο

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της η εθελοντική ομάδα «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας «Καλλίπολις», την Κυριακή 17/4/2016 και ώρα 18:00-20:00, στο Στέκι της ομάδας, στο κτίριο του προαύλιου χώρου του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Αιγίου (είσοδος από Κλεομένους Οικονόμου), πρόκειται να πραγματοποιήσει το 2ο Εργαστήρι για όλη την οικογένεια με θέμα: «Παίζουμε, Συνεργαζόμαστε, Ανακαλύπτουμε… τα μυστικά της επικοινωνίας».

Το εργαστήρι απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας 5-13 οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία μέσα από παιχνίδι, εκπαιδευτικές και δημιουργικές δραστηριότητες και κυρίως μέσα από αλληλεπίδραση με άλλες οικογένειες, να ανακαλύψουν τα μυστικά της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας μέσα στην οικογένεια.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ του Κέντρου Πρόληψης 2610.226948 & 2610.623290 (κα. Ζορμπά Γιάννα) έως την Παρασκευή μεσημέρι 15/4/2016: Το εργαστήρι είναι δωρεάν με απαραίτητη προϋπόθεση τη συμμετοχή τουλάχιστον ενός γονέα από κάθε οικογένεια και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όποιος επιθυμεί να ενημερώνεται για τις δράσεις της ομάδας μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης: kpachaia@pat.forthnet.gr ή τη σελίδα στο facebook: Ομάδα Εθελοντών Αιγίου ΔΙΕΞΟΔΟΣ