…και το Μπριτζ Αιγίου καλά κρατεί!

Στον έκτο χρόνο λειτουργίας του μπήκε ο Όμιλος Μπριτζ Αιγίου, κι όπως κάθε Φεβρουάριο, στην λήξη του αυτή τη φορά, διοργάνωσε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς στο Καφέ Μαριτιμο στην Ακολη , την Τακτική Γενική του Συνέλευση και την Κοπή της καθιερωμένης Πίττας. Παρ όλη την αργία του τριημέρου πολλά εν ενεργεία μέλη του ήταν παρόντα ώστε να υπάρξει απαρτία για τον ετήσιο απολογισμό , την απαλλαγή του ΔΣ και την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μετά την μυστική ψηφοφορία συνήλθε σε σώμα και ανέδειξε Πρόεδρο τον Φώτη Νανόπουλο, Αντιπρόεδρο τον Λεωνίδα Μαυρουδή Γραμματέα την Μαίρη Παραπονιάρη, Ταμία την Δέσποινα Ζαχαροπούλου, και Έφορο την Μαρία Κάρμα.

Ακολούθησε η κοπή της πίττας, συνοδεία… αφρώδους οίνου, και η απονομή επάθλων και ειδικών αναμνηστικών δώρων στα μέλη που διακρίθηκαν στα τουρνουά και για την συχνότητα συμμετοχή τους  σ’αυτά.

Κύπελλα για τα πέντε εξαήμερα, απονεμήθηκαν στην κ. Δέσποινα Παπαζαχαροπούλου, στον κ. Φ.Νανόπουλο, στον κ. Χρήστο Στούμπο και στον κ.Θανάση Παντελή.

Πρωταθλητής στα τουρνουά δηλαδή στο σύνολο των αγωνιστικών ημερίδων ,με το καλύτερο σκορ ανεδείχθη ο κ. Χρήστος Στούμπος με δεύτερο στην κατάταξη τον κ. Φ.Νανόπουλο και τρίτο τον κ. Σπ. Κυρκίτσο. Για την πιστή συμμετοχή τους σ όλες τις εκδηλώσεις του ομίλου και τα Τουρνουά ο ΟΜΑ βράβευσε τις κυρίες Ασπα Δημητρίου και Ιφιγένεια Σταικούρα.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι θα ξεκινήσει νέος εαρινός κύκλος μαθημάτων αρχαρίων κάθε Δευτέρα 6-8μμ. Ο τόπος θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης και ανάλογα με τα άτομα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον στα τηλέφωνα 6977717277 και 6976861296 καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο nphotis@gmail.com