ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Ο ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

Τον Αύγουστο, παρά το γεγονός ότι έχουμε διακοπές – απουσίες χορευτών- τρύγο αργότερα, τα πολλά τμήματα του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου δίνουν την δυνατότητα συμφωνιών παραστάσεων και με διαφορετικό κάθε φορά ρεπερτόριο, στο Διοκητικό Συμβούλιο αλλά και στους Γυμναστές του Συλλόγου. Έτσι και ο Αύγουστος είναι πλήρης εκδηλώσεων για τον πάντα δραστήριο και πάντα νεανικό Όμιλο. Συγκεκριμμένα :
1. Παρασκευή 1 Αυγούστου παράσταση με εξαιρετική επιτυχία από Στεριανούς, νεαρούς Θρακιώτες και ενήλικες νησιώτες, στο Ο.Π.Α.Κ.Ε. – Ο.Τ.Ε. στην Τέμενη.
2. Τρίτη 5 Αυγούστου πρόβα Στεριανών Σκοπέλου και στην συνέχεια στις 21.00 συνάντηση γονέων και χορευτών για τελευταία ενημέρωση για το ταξίδι 40 ατόμων με παραστάσεις στην Σκόπελο.
3. Παρασκευή 8 Αυγούστου πρόβα Θρακιωτών Σαντορίνης και 21.00 συνάντηση ενημέρωση για ταξίδι – παράσταση στην Σαντορίνη.
4. Σάββατο 9 Αυγούστου, μεταφορά εικόνος Μ. Σπηλαίου από πλατεία Αγ. Λαύρας στην Φανερωμένη, που γιορτάζει την συμπλήρωση 100 χρόνων.
5. Κυριακή 10 Aυγούστου 3 τμήματα στην Πορρωβίτσα στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνο-σερβο-ουκρανικής φιλίας.
6. Σάββατο 16 Αυγούστου στο πανηγύρι στο Βρυσάρι ( Κ. Γουμένισσα ) 2 ή 3 τμήματα του Χορευτικού Ομίλου.
7. Τετάρτη 20 Αυγούστου αφιέρωμα στον τρύγο, στο αμπέλι, στο τοπικό κρασί. Με ανάλογα τραγούδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδος.
8. Σάββατο 23 Αυγούστου αναχώρηση για Σκόπελο. Επιστροφή μεσάνυχτα 26 προς 27 Αυγούστου.
9. Παρασκευή 29 Αυγούστου αναχώρηση για Σαντορίνη.Επιστροφή 1 Σεπτεμβρίου 2014.
Εξετάζονται επίσης εαν εν απουσία κάποιων τμημάτων, άλλοι χορευτές έχουν την δυνατότητα κάλυψης εκδηλώσεων στις 23 ή 24 Αυγούστου.