Και ο Παναιγιάλειος στα «Ευχοστολίδια»!

ΑΙΓΙΩΤΙΚΟ «ΧΡΩΜΑ» ΕΙΧΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ «ΟΠΑΠ ΑΕ»

 

Δεκάδες παράγοντες και αθλητές από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» για συμμετοχή στη χριστουγεννιάτικη κοινωνική δράση «Ευχοστολίδια», η οποία πραγματοποιήθηκε στο «Τhe Mall Athens» στο Μαρούσι χθες το απόγευμα.

euxostolidia 2Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που στοχεύει στη διανομή δώρων και αναμνηστικών στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Αθλητές επιλέγουν από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τής «ΟΠΑΠ ΑΕ» μια κάρτα η οποία αναγράφει ένα δώρο που έχει ζητήσει κάποιο από τα παιδιά των ιδρυμάτων «Χαμόγελο του Παιδιού» και «Παιδικά Χωριά S.O.S.». Στη συνέχεια το αγοράζουν και το τοποθετούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του δέντρου, προκειμένου να το πάρουν από εκεί τα παιδιά.

Το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης, που συνεχάρη το Γενικό Διευθυντή Μάρκετινγκ της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» Petr Matejovsky για την πρωτοβουλία και πρόσφερε εκ μέρους της Football League στα παιδιά των ιδρυμάτων μπάλες ποδοσφαίρου.

Από τη συγκεκριμένη αξιέπαινη πράξη ανθρωπιάς δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Παναιγιάλειος, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Γιώργο Πιέρρο και τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Μπούνα, Νίκο Διαμαντόπουλο και Λεωνίδα Σκαρτσίλα, που με τη σειρά τους επέλεξαν κάρτες από το χριστουγεννιάτικο δένδρο της «ΟΠΑΠ Α.Ε.» και αγόρασαν τα δώρα που τα παιδιά ζητούσαν σε αυτές!

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Βασίλης Μπούνας δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που κι εμείς με την παρουσία μας μπορούμε να συνδράμουμε σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι σε αυτά τα παιδιά υγεία και τύχη».

Από την πλευρά του ο Νίκος Διαμαντόπουλος τόνισε τα εξής: «Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να βοηθάμε τα παιδάκια που το έχουν περισσότερο ανάγκη από εμάς. Εύχομαι αυτό να γίνεται πιο συχνά γιατί αυτά τα παιδιά έχουν ανάγκη από αγάπη κι ευτυχία που ίσως να μην τα έχουν νιώσει ποτέ».
Τέλος, ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας σημείωσε: «Πρόκειται ομολογουμένως για μια πολύ σημαντική προσπάθεια. Τέτοιες γιορτινές μέρες -παρά την οικονομική κρίση- οι κινήσεις αυτές πρέπει να επικροτούνται κι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτής. Τα παιδιά εύχονται, κι εμείς μέσω του ΟΠΑΠ, πραγματοποιούμε».