Καθολική η συμμετοχή των εμπόρων του Αιγίου στο κλείσιμο των καταστημάτων την Κυριακή 7 Μαΐου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας κ. Λάμπης Παπαδόπουλος, νιώθει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του εμπορικού κόσμου του Αιγίου στο κλείσιμο των καταστημάτων σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου και αναφέρει:

– “Ο Εμπορικός μετά από πολύ καιρό έλαβε απόφαση με ψήφους 9 στα 9!!! να κλείσει τα καταστήματά του στις 7 ΜΑΙΟΥ 2017. Ευχαριστούμε όλον τον Εμπορικό Κόσμο του Αιγίου για την καθολική συμμετοχή που άγγιξε το 100%!!!!! στο κλείσιμο των καταστημάτων την σημερινή μέρα.

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ & ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΜΕ “ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” ,ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ,ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, “ΠΑΡΩΝ” ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΜΕΣΑ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ MAΣ  ΣΕΒΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ & ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ,ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ & ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ!!!.

Ήδη ξεκίνησε να ενημερώνει όλα τα μέλη του με email για ό,τι σημαντικό γίνεται (κάτι που φάνταζε εξωπραγματικό πριν 3 μήνες). Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας, μας στηρίζετε & μας βοηθάτε. Μιλώντας εκ μέρους όλου του προεδρείου, σας λέω ότι είμαστε εδώ, είμαστε κοντά στα προβλήματά σας που είναι & δικά μας, τα γνωρίζουμε καλά & παλεύουμε καθημερινά να τα λύσουμε”.


Με αίσθημα ευθύνης
Ο Πρόεδρος
Χαράλαμπος Π.Παπαδόπουλος