Καθημερινές συναντήσεις και παρεμβάσεις στα θέματα της δημοτικής ενότητας Συμπολιτείας Αιγιάλειας

Από τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης και θεμάτων Συμπολιτείας Κωνσταντίνο Βούλγαρη

 

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και θεμάτων Δ.Ε Συμπολιτείας κ. Κωνσταντίνος Βούλγαρης είχε το τελευταίο διάστημα αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων της Δ.Ε Συμπολιτείας, ούτως ώστε να διαμορφωθεί πλήρης ενημέρωση για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα αλλά και για να προγραμματιστούν διάφορες παρεμβάσεις, όπου είναι εφικτό.

Το μεγάλο πρόβλημα όλων των Προέδρων, όπως διαπιστώθηκε, είναι η αγροτική οδοποιία λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν το περασμένο διάστημα, καθώς μεγάλο τμήμα των αγροτικών δρόμων έχει καταστραφεί και χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, ώστε να μπορούν οι δημότες να μεταβούν στις καλλιέργειες τους. Ο κ. Βούλγαρης, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας  κ. Δημήτρη Φιλιππάτο ανταποκρίθηκαν άμεσα και έγιναν μικρές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία της Δ.Ε Συμπολιτείας με μηχάνημα JSB για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Εξάλλου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό κατάστημα Συμπολιτείας στη Ροδοδάφνη, συνάντηση του κ. Βούλγαρη με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Τέμενης και ταμία του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου κ. Τριαντάφυλλο Λουκόπουλο με θέμα τα αγροτικά προϊόντα και συγκεκριμένα τα εσπεριδοειδή (λεμόνια-πορτοκάλια κτλ.) που εκτός από μειωμένη παραγωγή, αντιμετωπίζουν και πρόβλημα πώλησης σε πολύ χαμηλές τιμές λόγω αθρόων εισαγωγών προϊόντων από τρίτες χώρες.  Ο αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε τον κ. Λουκόπουλο ότι η Δημοτική Αρχή βρίσκεται δίπλα στον παραγωγό  και στηρίζει, στο μέτρο του δυνατού, τον αγροτικό τομέα της Αιγιαλείας, που είναι ο πυρήνας της οικονομικής ζωής του τόπου.