Καθαρισμός παραλίας Αλυκής και βυθού Ι.Ν.Ο.Αιγίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Αλυκής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος συνδιοργάνωσε Καθαριότητα της παραλίας και του βυθού στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και του Ι.Ν.Ο.Α. και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

 

-“Οφείλουμε Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους συνδιοργανωτές, τον Φορέα SaveCoast που δραστηριοποιείται στην προστασία της Παράκτιας Ζώνης και τον Ι.Ν.Ο.Αιγίου για τη συμμετοχή και την Φιλοξενία. Ευχαριστούμε την ομάδα ερασιτεχνών δυτών από την Πάτρα, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καρέλα και τον Αιγιώτη αυτοδύτη Αλέκο Φατούρο για τη συμμετοχή. 

   Τη Δράση υποστήριξαν πολλοί συμπολίτες και νέα παιδιά που βοήθησαν να συγκεντρωθούν πολλά πλαστικά, καλάμια και ξύλα απότην παραλία. Από το βυθό μπροστά και μεσα στον Ι.Ν.Ο.Α οι Δύτες έβγαλαν λάστιχα, σίδερα και πλαστικά. 

 Το παρών και την αμέριστη στήριξή τους έδωσαν ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κος Καλογερόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Ελευθεριώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Τηλιγάδης, οι σύμβουλοι της Κοινότητας Αιγίου Κοι Μαυρίδης και Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ροδοδάφνης Κος Παλαιολογόπουλος, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου και του Λιμενικού Ταμείου, ο Σύμβουλος Δημάρχου κος Δαδιώτης και μέλη των Διοικήσεων της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων. 

   Το μήνυμα της Δράσης είναι πολύ σπουδαίο και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία. Πρέπει να προσέχουμε τη φύση γύρω μας, να μην αφήνουμε σκουπίδια στις παραλίες μας και να συμμετέχουμε σε ανάλογες δραστηριότητες”.