«Ιστορίες Καλοσύνης»: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «έρχεται» την Πέμπτη 6 Ιουνίου στον «Απόλλωνα»

Μετά τον Χρυσό Λέοντα, 4 Όσκαρ και πλήθος άλλων βραβείων για το «Poor Things», το δυναμικό ντουέτο Γιώργος Λάνθιμοςκαι Έμα Στόουν δεν χάνει χρόνο κι επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι με το «Kinds of Kindness» (ελληνικός τίτλος «Ιστορίες Καλοσύνης»). Η ταινία αποτελεί την τέταρτη συνεργασία του Λάνθιμου με την μούσα του, Έμα Στόουν.

Πρόγραμμα προβολών

Από την Πέμπτη 6 έως και την Τετάρτη 12 Ιουνίου

20:30: Ιστορίες Καλοσύνης

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

 

Ιστορίες Καλοσύνης: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Σενάριο: Γιώργος Λάνθιμος, Ευθύμης Φιλίππου

Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης

Πρωταγωνιστούν: Έμα Στόουν, Τζέσι Πλέμονς, ΓουίλεμΝταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Χονγκ Τσάου, Τζο Αλγουιν, Μαμούντου Ατι, Χάντερ Σέιφερ

Διάρκεια: 164 λεπτά

Καταλληλότητα: Άνω των 18

 

https://www.youtube.com/watch?v=_rMLaWUhJbg