Ιατρικό υλικό πρώτων βοηθειών παραδόθηκε στη Ζαρούχλα

Μια σειρά ειδών ιατρικού υλικού πρώτων βοηθειών που αποτελούν δωρεά της Βιομηχανίας Φαρμάκων Bennett προς τον Δήμο Αιγιαλείας, παρέδωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ζαρούχλα η αντιδήμαρχος Υγείας-Πρόνοιας κα Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Καραΐσκος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, παρουσία προέδρων κοινοτήτων της Νωνάκριδας στην ορεινή Ακράτα.

Η δωρεά περιλαμβάνει βασικά είδη που θα βοηθήσουν στην παροχή πρώτων βοηθειών σε κατοίκους και επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ενώ ήδη υπάρχει στη Ζαρούχλα απινιδωτής που αποτελεί δωρεά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κατόπιν αιτήματος του Δήμου Αιγιαλείας. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται το αίσθημα ασφάλειας όσων κατοικούν ή επισκέπτονται την πανέμορφη ορεινή αλλά απομακρυσμένη περιοχή όλο το χρόνο.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθούν και άλλα κουτιά με πολύτιμο ιατρικό υλικό βασικής φροντίδας σε απομακρυσμένες περιοχές της Αιγιάλειας.