Θ. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ: “Ας ετοιμάζονται σιγά σιγά να επιστρέψουν στα σπίτια τους και στα κανονικά ποσοστά τους!”

-“Το έργο δεν τους βγήκε. Και αν οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ ο τόπος στην εξουσία πέρασαν με σχετική πλειοψηφία την απλή αναλογική, την οποία και όψιμα ανακάλυψαν, η ουσία δεν αλλάζει.

Στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν διεξαχθούν αυτές, θα συντριβούν και θα πάνε από εκεί που ήλθαν.

Όχι ότι δεν το ξέρουν. Το ξέρουν και το παραξέρουν, το έχουν απόλυτα συνειδητοποιήσει και γι’ αυτό επιχείρησαν, και επιχειρούν, με όχημα την αλλαγή του εκλογικού νόμου, να μπλοκάρουν την επάνοδο της Νέας Δημοκρατίας στα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας .

Δεν θα τους περάσει. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο κυρίαρχος λαός γνωρίζει πλέον ποιοι του είπαν την αλήθεια και ποιοι του πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, τάζοντας του λαγούς με πετραχήλια, μόνο και μόνο για να ανεβούν στην εξουσία.

Ο κυρίαρχος λαός ξέρει πια τι πρέπει να κάνει με τους πολιτικούς αγύρτες που του υπόσχονταν ότι θα καταργούσαν τα μνημόνια, ότι θα έδιωχναν την τρόικα και ότι δεν θα έκοβαν συντάξεις και μισθούς, τους οποίους, αντιθέτως, διατυμπάνιζαν ότι θα αύξαναν.

Στην τελευταία του συνέντευξη, ο πρωθυπουργός της πολιτικής απάτης και της υποτέλειας ομολόγησε με περίσσιο πολιτικό θράσος ότι έχει γίνει ρεαλιστής και πραγματιστής.

Μόνο που η ανώμαλη προσγείωση του κ. Τσίπρα και των συντρόφων του στην πραγματικότητα «φέσωσε» τον ελληνικό λαό με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ και τον οδήγησε σε μια πρωτοφανή οπισθοδρόμηση, με αποτέλεσμα να πάνε στράφι οι χρόνιες θυσίες του.

Ας ετοιμαστεί, λοιπόν, σιγά σιγά να πάει σπίτι του και το κόμμα του να επιστρέψει στα κανονικά ποσοστά του Συνασπισμού, όταν αγκομαχούσε για να μπει στη Βουλή.

Η επάνοδος της Νέας Δημοκρατίας στη διακυβέρνηση της χώρας είναι μια νομοτελειακή εξέλιξη που δεν μπορεί να αποτραπεί, απ’ αυτούς που θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει στις κάλπες. Με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, εννοείται”.