Θερμές ευχαριστίες Δημήτρη Καλογερόπουλου προς τον αιγιώτη βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Άγγελο Τσιγκρή

Η Δημοτική Αρχή Αιγιαλείας, από την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει επιδείξει προς κάθε κατεύθυνση την πρόθεσή της για δημιουργικές συνεργασίες, με απώτερο σκοπό την επίλυση των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες, χωρίς αποκλεισμούς και μακριά από μικροπολιτικές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Αιγιώτη βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ κ. Άγγελο Τσιγκρή, ο οποίος συνέβαλε με παρεμβάσεις του προς τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά και έτσι επετεύχθη η παράταση, μέχρι τα μέσα Απριλίου, της χρονικής περιόδου κατά την οποία ο Δήμος Αιγιαλείας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ώστε να συνεχίζεται η εναπόθεσή τους σε χώρους εκτός του Δήμου.

Οι καθημερινές προσπάθειες της δημοτικής αρχής συνεχίζονται, ώστε να εφαρμοστεί η βέλτιστη λύση και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή, μιας και η αποκομιδή των απορριμμάτων γίνεται τακτικά και με τον ενδεδειγμένο τρόπο. “Με τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη των δημοτών, ο στόχος για πεντακάθαρο Δήμο είναι εφικτός”, τονίζει σχετικά ο κ. Καλογερόπουλος.