Θα γίνει κανονικά το συλλαλητήριο για τα σκουπίδια – Συνεδριάζει απόψε η Συντονιστική για τις λεπτομέρειες

Διαφωνία φαίνεται ότι υπάρχει όσον αφορά τη διεξαγωγή του Παναιγιάλειου συλλαλητήριου για τα απορρίμματα που “πνίγουν” την Αιγιάλεια, μεταξύ των συλλόγων και των φορέων που αποτελούν τη Συντονιστική Επιτροπή. 

Νωρίτερα ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηµατικός Σύλλογος Αιγιαλείας απέστειλε στα ΜΜΕ δελτίο Τύπου, όπου ενημέρωνε ότι αναβάλλεται το συλλαλητήριο λόγω καιρικών συνθηκών, που όμως την ημέρα της διεξαγωγής του συλλαλητηρίου σύμφωνα με την ΕΜΥ δεν επηρεάζεται η περιοχή μας.

Λίγο αργότερα ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, ως  εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής για τα απορρίμματα, ανέφερε με ανάρτησή του στο fb ότι “Ο κίνδυνος για την υγεία μας δεν παίρνει αναβολή για κανένα λόγο” και έγραψε:

  • “Για να μη δημιουργείται σύγχυση την Τέταρτη 17 Ιουλίου θα γίνει κανονικά το συλλαλητήριο για τα σκουπίδια.Καμμιά απόφαση δεν έλαβε η συντονιστική που θα συνεδριάσει σήμερα το βράδυ για τις λεπτομέρειες. Το δελτίο Τύπου που έβγαλε ο Εμπορικός Σύλλογος φυσικά και δεν ισχύει. Καλό είναι να μην προτρέχουν κάποιοι. ΄Αλλο τι σκέφτονται κάποιοι και άλλο τι αποφασίζεται και δημοσιοποιείται.

Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται.

Να είμαστε όλοι εκεί να διατρανώσουμε την αγωνία μας για τη ζωή μας και την υγεία μας. Κανενα δελτίο τύπου δεν εξέδωσε η συντονιστική oύτε μου εστάλη που να κάνει λόγο για αναβολή.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.Ο κίνδυνος για την υγεία μας δεν παίρνει αναβολή για κανένα λόγο”.

Απόψε στις 9 το βράδυ η συντονιστική θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.