ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ: “Τώρα ξέρεις ποιοι σε εξαπάτησαν και σου λένε ακόμη και σήμερα ψέματα!”

-“Οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες που είχε ποτέ η χώρα στη διακυβέρνηση της, σου υπόσχονταν πριν γίνουν κυβέρνηση ότι θα καταργούσαν τα μνημόνια, και μαζί μ’ αυτά και τον ΕΝΦΙΑ, σου έταζαν ότι θα έδιναν 13η σύνταξη και κατώτατο μισθό 751 ευρώ, ενώ φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Σήμερα, «γλείφοντας» εκεί που κάποτε «έφτυναν», πράττουν τα εντελώς αντίθετα, με αντάλλαγμα τη διατήρηση της παραμονής τους στην εξουσία.

Σου έφεραν ένα νέο, και πιο επαχθές μνημόνιο, διατηρώντας και αυξάνοντας τον ΕΝΦΙΑ, σου  μείωσαν τη σύνταξη, και τώρα θα πάνε και στη μείωση του κατώτατου μισθού, την ώρα που τα σφυριά των πλειστηριασμών αρχίζουν και βαράνε!

Γιατί, μην μου πεις ότι πιστεύεις τον αυτοαποκαλούμενο «ταξικό αποστάτη», που σε… διαβεβαιώνει ότι δεν θα μειωθεί ο κατώτατος μισθός.

Τα ίδια έλεγε και για τις συντάξεις, υποσχόμενος ότι δεν θα μειώνονταν κι αυτές, έτσι δεν είναι; Μόνο που οι συντάξεις ήδη «ψαλιδίστηκαν», ενώ και ο περιβόητος «κόφτης» παραμονεύει στη γωνία για να πιάσει δουλειά προχωρώντας σε νέες περικοπές.

Τώρα ξέρεις ότι σε κορόιδεψαν, σε παραπλάνησαν, σε εξαπάτησαν επανειλημμένως, για να σου υφαρπάξουν την ψήφο. Και το χειρότερο είναι ότι, μετά τα μνημονιακά «όργια» στα οποία ασμένως επιδίδονται, εξακολουθούν να λένε ασύστολα ψέματα!

Και μάλιστα επιχειρώντας να σε αποπροσανατολίσουν, θέτοντας θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου και…. βρίσκοντας και πάλι την απλή αναλογική που είχαν χάσει, που είχαν ξεχάσει για την ακρίβεια όταν ήταν καβάλα στο άλογο.

Όμως, επειδή ακριβώς τώρα ξέρεις, είναι απολύτως βέβαιο ότι στις επόμενες εκλογές, που θα διεξαχθούν με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, θα τους στείλεις από εκεί που ήρθαν.

Και είναι επίσης απολύτως βέβαιο ότι θα εμπιστευτείς την παράταξη που δεν σου είπε ψέματα, που δεν σε κορόιδεψε, που δεν σε εξαπάτησε, τη Νέα Δημοκρατία, τη μοναδική υπεύθυνη πολιτική δύναμη που με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε μια ανορθωτική και αναπτυξιακή πορεία.

ΣΣ: Ο κ. Θανάσης Νταβλούρος είναι τέως βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας.