Θανάσης Νταβλούρος: Ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για την ανόρθωση της χώρας

Όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις δίνουν μεγάλο προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία και προεξοφλούν ότι θα είναι αυτή που θα αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και το τιτάνιο έργο της ανόρθωσης της.

Εξυπακούεται και εννοείται ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα απαιτηθεί η υλοποίηση δύσκολων, πλην όμως αναγκαίων, μεταρρυθμίσεων και η υλοποίηση ρηξικέλευθων αλλαγών.

Διότι αυτές είναι μονόδρομος για να επέλθει σε βάθος χρόνων η αναγέννηση μιας Ελλάδας απαλλαγμένης από τις στρεβλώσεις και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος που την οδήγησαν στο σημερινό αδιέξοδο.

Αναμφίβολα θα είναι το τέλος της κυβέρνησης των μεγαλύτερων πολιτικών απατεώνων που είχε ποτέ ο τόπος στη διακυβέρνηση του, που θα σηματοδοτήσει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής πορείας.

Ένα από τα ερωτήματα που θέτουν μετ’ επιτάσεως από το ετερόκλητο κυβερνητικό μόρφωμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , είναι εάν η Νέα Δημοκρατία θα εφαρμόσει τα επώδυνα μέτρα του 4ου Μνημονίου που η δική τους ανικανότητα, και η δική τους ανευθυνότητα, έφεραν στον ελληνικό λαό.

Δυστυχώς η απάντηση δεν μπορεί παρά να είναι θετική, γιατί αυτά αποτελούν δεσμεύσεις της χώρας έναντι των δανειστών της.

Και η Νέα Δημοκρατία, ως παράταξη της εθνικής ευθύνης, δεν θα καλλιεργήσει απάτες και αυταπάτες στην ελληνική κοινωνία. Άλλωστε δεν το έκανε ποτέ.

Θα κάνει μια συμφωνία αλήθειας με τους πολίτες, που θα στηρίζεται στην κατάργηση της καταστρεπτικής πολιτικής που ακολουθείται σήμερα.

Το μεταρρυθμιστικό πρόταγμα, το μικρότερο αλλά αποτελεσματικότερο κράτος, η μείωση της φορολογίας, η στήριξη της επιχειρηματικότητας, καθώς και η έμφαση στο τρίπτυχο παιδεία – υγεία – ασφάλεια, που είναι τα βασικά δημόσια αγαθά που πρέπει να παρέχει κάθε οργανωμένη κοινωνία στους πολίτες της, θα βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής μας που θα ανακουφίσει σε πρώτη φάση την κοινωνία, για να την οδηγήσει στη συνέχεια σε καλύτερες μέρες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε και ζητά μια ισχυρή λαϊκή εντολή για να αλλάξουμε τη χώρα, να την πάμε μπροστά.

Με την ενεργό στήριξη των πολιτών, που τη θέλουμε και την επιζητούμε, θα βγάλουμε την Ελλάδα από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα και θα την οδηγήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει άλλο!