Η σημασία του σήματος του συνδυασμού “αιγιάλεια τώρα” του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

Το σήμα μας αποτελείται από έξι μέρη, με κοινή αφετηρία και κοινή κατάληξη.

Συμβολίζουμε έτσι, τις 6 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αιγιάλειας με τη δική της διαδρομή η κάθε μία, αλλά με κοινή αφετηρία που υποδηλώνει ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής πρέπει να κατανέμεται ισομερώς και με κοινή κατάληξη που υποδηλώνει ότι θέλουμε τα ίδια θετικά αποτελέσματα ισόρροπης ανάπτυξης και προόδου και για τις 6 περιοχές του Δήμου μας.

Έξι διαδρομές που αρχίζουν από τη θάλασσα και καταλήγουν στις θαυμάσιες ορεινές μας περιοχές, πανέμορφες και στις 6 Δημοτικές μας Ενότητες. Η θάλασσά μας και οι θαυμάσιες ορεινές περιοχές μας που μπορούν και πρέπει να αναδειχθούν σε πυλώνες ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Τα 6 διαφορετικά χρώματα αφορούν τους διαφορετικούς πολιτικούς χώρους από τους οποίους προέρχονται οι υποψήφιοί μας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς φοβίες με σεβασμό σε όλες τις ιδεολογικές αποχρώσεις.

Το μήνυμά μας είναι ότι ο τόπος μας είναι πάνω από κόμματα κι αν θέλουμε να τον δούμε να προοδεύει πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε και συνεννοούμαστε, ανεξαρτήτως του κόμματος που ανήκει ο καθένας, με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου μας.

Το σύνθημα μας ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ δεν είναι τυχαίο, σημαίνει ότι θα γίνουν πράξη άμεσα όσα λέμε, αφού αρχίζουμε αμέσως δουλειά από την επομένη των εκλογών με το θεσμικό ρόλο που θα έχουμε για την υλοποίηση όλων όσων σχεδιάζουμε.

Κάποιοι μπορεί στο σήμα μας σχηματικά να διακρίνουν και ένα καράβι που ανοίγει πανιά, συμβολίζοντας έτσι την πορεία του τόπου μας προς το μέλλον. Μια πορεία εξωστρεφή, αισιόδοξη, ελπιδοφόρα, όπως συνήθως είναι τα θαλάσσια ταξίδια.