Η Π.Ε.Σ. στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων στην Αγγλία

Στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση “Natural & Organic” που πραγματοποιείται στο Λονδίνο συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Παναιγιάλειος ΄Ενωση Συνεταιρισμών από χθες Κυριακή, μια χώρα που αποτελεί για την ΄Ενωση τη βασική αγορά απορρόφησης των προϊόντων της.

pes-londonΈως την Τρίτη που διαρκεί η έκθεση, ο Διευθυντής της Ένωσης κ. Μίλτος Σταυρόπουλος έχει  προγραμματίσει πλήθος συναντήσεων, καθώς όπως τόνισε στον “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ”  είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθεί με  επιχειρηματίες που συνεργάζεται, προκειμένου να συζητήσουν για το παρόν, αλλά και για  περαιτέρω μελλοντική  συνεργασία.

Επιπρόσθετα αύριο Τρίτη  ο κ. Σταυρόπουλος με τους συνεργάτες του, έχουν  οργανώσει μια ενημερωτική εκδήλωση, όπου ο κ. Σταυρόπουλος θα παρουσιάσει  σε εκπροσώπους εταιρειών του χώρου, αλλά και δημοσιογράφους, την εταιρεία, καθώς και τα προϊόντα της. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε μεγάλο κεντρικό συνεδριακό κέντρο της πόλης.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Η εξωστρεφής προσπάθειά μας δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αλλά αποτέλεσμα σωστά μελετημένης και οργανωμένης εμπορικής πολιτικής σε όλες τις μεγάλες αγορές”

Σε ερώτηση του “ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” σχετικά με τη μέχρι τώρα πετυχημένη  πορεία της Π.Ε.Σ. ο κ. Μίλτος Σταυρόπουλος ανέφερε:
– “Η Π.Ε.Σ τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια έντονη εξαγωγική δραστηριότητα εξάγωντας το 60 με 65 % της Κορινθιακής σταφίδας. Αντιλαμβάνεται λοιπόν ο καθένας την σημαντικότατη  συμβολή της συνεταιριστικής μας εταιρείας στην τοπική οικονομία, αλλά και την απασχόληση.
Η εξωστρεφής προσπάθειά μας επίσης δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, αλλά αποτέλεσμα σωστά μελετημένης και οργανωμένης εμπορικής πολιτικής σε όλες τις μεγάλες αγορές.
Γι’ αυτό  συμμετέχουμε σε όλες τις μεγάλες διεθνέις εκθέσεις τροφίμων σ’ όλο τον κόσμο με ελάχιστο μάλιστα κόστος καθώς υλοποιούμε χρηματοδοτούμενα ευρωπαϊκά προγράμματα.
Όπως γνωρίζετε η Αγγλική αγορά είναι η μεγαλύτερη στην Ευρώπη σε κατανάλωση Κορινθιακής σταφίδας. Για τον λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει άριστες, μακροχρόνιες εμπορικές σχέσεις με πολλές μεγάλες εταιρείες εισαγωγής ξηρών φρούτων”.
ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ