Η Π.Ε.Σ. στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO

Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας με τον πρόεδρο της ΠΕΣ Θανάση Σωτηρόπουλο, τον γενικό διευθυντή της Π.Ε.Σ. Μίλτο Σταυρόπουλο και τον Διευθυντή Εξαγωγών Χρήστο Σταυρόπουλο

Ύστερα από μια μεγάλη περίοδο αναστολής λειτουργίας των εκθέσεων εξαιτίας της πανδημίας επέστρεψε η FOOD EXPO που είναι πλέον η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών στη χώρα μας.

Η FOOD EXPO, η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη άνοιξε τις πύλες της και για τρεις ολόκληρες ημέρες υποδέχτηκε όλη την αγορά των τροφίμων και ποτών! 1.200 κορυφαίες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών, που συμμετέχουν ως εκθέτες ανέδειξαν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες, διευρύνοντας το πελατολόγιό τους με νέους δυναμικούς πελάτες! Είναι η μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων & ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη και μία απο τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς.

Συμμετέχουν φέτος ως εκθέτες 1200 κορυφαίες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες τροφίμων και ποτών. Ταυτόχρονα υποδέχτηκε 700 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές. Οι επισκέπτες εσωτερικού ανήλθαν σε 45.000 και του εξωτερικού σε 1500.

Η Π.Ε.Σ δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτό το μεγάλο για την χώρα μας διεθνές ραντεβού με επαγγελματίες του κλάδου συμμετέχοντας  με δικό της εκθεσιακό χώρο και  προβάλλοντας στους επαγγελματίες της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης τα προϊόντα της Αιγιάλειας  σταφίδα και ελαιόλαδο.