Η Π.Ε.Σ. στη διεθνή έκθεση τροφίμων Food Taipei στην Ταϊβάν

«Τα αγαθά κόποις κτώνται» λέει η αρχαία ελληνική φράση και ταιριάζει απόλυτα στην Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισµών η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει µια αξιοζήλευτη πορεία και έχει κατακτήσει τις διεθνείς αγορές. Φυσικά όλα όσα έχουν επιτευχθεί κρύβουν πολλή δουλειά, πίστη και ζήλο στην προώθηση των τοπικών µας προϊόντων (σταφίδα και λάδι) που σε συνδυασµό µε την εξαιρετική ποιότητα έχουν ανεβάζει ψηλά την Συνεταιριστική Ένωση.

Η παρουσία της Π.Ε.Σ. τις προηγούµενες ηµέρες, 19-22 Ιουνίου, στη µακρινή Ταϊβάν αποδεκνύει έµπρακτα τη σοβαρή δουλειά που γίνεται καθώς ο ∆ιευθυντής της κ. Μίλτος Σταυρόπουλος, συµµετείχε σε µια ακόµα σηµαντική έκθεση, στην  29η ∆ιεθνή Έκθεση Τροφίµων της Ταϊπέι, της πιο διεθνοποιηµένης έκθεσης στην Ταϊβάν. Το ένα τρίτο της έκθεσης αποτελείται από διεθνείς εταιρείες, συµβάλλοντας στην εντυπωσιακή εµφάνιση της διαφορετικής κουλτούρας τροφίµων. Φέτος η εκθεση φιλοξενήθηκε σε ειδικό χώρο του Taipei World Trade Center, µε ένα εξαιρετικό ρεκόρ 1.600  εκθετών περίπου απ’ όλο τον κόσµο.

Αποτελεί ιδιαίτερη σηµασία η συµµετοχή της Π.Ε.Σ., αφού διαφηµίζονται και κερδίζουν έδαφος τόσο η µαύρη σταφίδα όσο και το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Μίλτος Σταυρόπουλος: «∆ηµιουργούµε νέες αγορές και ελπίζουµε ότι φέτος θα έχουµε επιτέλους µια καλή παραγωγή»

Ο διευθυντής της Π.Ε.Σ. κ. Μίλτος Σταυρόπουλος µιλώντας στον «Τ.» ανέφερε:

– «∆ηµιουργούµε νέες αγορές και ελπίζουµε ότι φέτος θα έχουµε επιτέλους µια καλή παραγωγή.

∆ώσαµε την µεγαλύτερη µέση τιµή στον παραγωγό € 2,05 για την ποιότητα Ήλιος και € 2,20 για την ποιότητα Σκιά για όλη την σταφίδα που παραλάβαµε και όχι κλιµακωτή τιµή. Σe λίγες µέρες ανακοινώνουµε και τον ισολογισµό µας ο οποίος θα έχει ένα πολύ θετικό αποτέλεσµα. Ως επιχείρηση διακρινόµαστε από εξωστρέφεια και ανοίγουµε νέες αγορές. Στηρίζουµε τον παραγωγό, ισχυροποιούµε την συνεταιριστική µας εταιρεία, δηµιουργούµε ανάπτυξη, φέρνουµε εισόδηµα στην Αιγιάλεια και δίνουµε απασχόληση.

Με δύο λόγια κάνουµε τόσα όσα ελάχιστες επιχειρήσεις στην χώρα µας.

Αυτή είναι η πραγµατικότητα.Όλα τ’ άλλα είναι κατά το επιεικέστερο «αµπελοφιλοσοφίες» άσπονδων Φίλων …ή αλλότρια συµφέροντα».

 

Από την έντυπη έκδοση ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ