Η Π.Α.Ε.Κ. στην έκθεση “Πελοπόννησος EXPO”

Η έκθεση Πελοπόννησος expo 2016 είναι γεγονός και πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας) φιλοδοξώντας  να προβάλει την παραγωγικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την ποιότητα της Ελληνικής Επιχείρησης. Επίκεντρο της έκθεσης είναι ο αγροδιατροφικός  τομέας και ο τουρισμός, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο.

Η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, έδωσε το παρόν με τον Ά Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας και Επικεφαλής της ΠΑΕΚ κ. Αριστείδη Τηλιγάδη, τον Ταμία της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και Επιμελητηριακό Σύμβουλο κ. Ανδρέα Παπαϊωάννου, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Επιμελητηριακό Σύμβουλο κ. Στράτο Βαρδάκη, τον Γραμματέα της ΠΑΕΚ κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, τον Γραμματέα της Συντεχνίας Αρτοποιών Αιγιάλειας κ. Δημήτρη Θεοδωρόπουλο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αλυκής κ. Νίκο Παπαδόπουλο.

Η «Πελοπόννησος EXPO» διαρκεί έως την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της είναι: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.30. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση αλλά και τις  ενδιαφέρουσες παράλληλες δράσεις, στην ιστοσελίδα http://www.peloponnisosexpo.gr/
Τηλιγάδης Αριστείδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ –
Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας

Γεωργακόπουλος Πάνος — Γραμματέας ΠΑΕΚ