Η πρώτη προπόνηση του Π.Γ.Σ. στο δημοτικό στάδιο Αιγίου

Με την πρώτη προπόνηση να διεξάγεται στο δημοτικό στάδιο Αιγίου, ο Παναιγιάλειος ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα, και επισήμως την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν (2017-2018), που θα τον βρει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Διευθυντής της ομάδας Θανάσης Σταθακόπουλος, που καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος καταρχάς καλή αρχή και καλή χρονιά, ει δυνατόν χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα, ενώ επισήμανε πως η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει η ηρεμία και το καλό κλίμα τόσο εντός όσο και εκτός αποδυτηρίων.

Αμέσως μετά οι «μελανόλευκοι» πάτησαν για πρώτη φορά… χορτάρι, ενώ κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα 150 περίπου φιλάθλων οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό στάδιο Αιγίου.

Είκοσι τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στην «πρώτη» του Παναιγιαλείου, από την οποία απουσίαζαν (δικαιολογημένα) οι στρατευμένοι Τσάπαλος και Κοντοχρήστος, ο Μπρους (βρίσκεται στην πατρίδα του) και ο Βλάχος (συνεχίζει την αποθεραπεία του από τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του). Έτσι, σήμερα έδωσαν το «παρών» 12 «παλιοί» και «νέοι» ποδοσφαιριστές, έξι ποδοσφαιριστές από την Κ19 του Παναιγιαλείου και έξι υπό δοκιμή παίκτες, μεταξύ των οποίων και δύο Βραζιλιάνοι.