Η “Ποιοτική Αιγιάλεια” προτείνει την αναβολή του δημοτικού συμβουλίου λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

H “Ποιοτική Αιγιάλεια” και η επικεφαλής της Βασιλική Ψυχράμη, με αφορμή το τριήμερο εθνικό πένθος για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά προτείνει την αναβολή του δημοτικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα, διά ζώσης στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου “Αλέκος Μέγαρης”.

Η κ. Ψυχράμη αναφέρει:

“Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας,

σήμερα έφυγε από κοντά μας η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, κ. Φώφη Γεννηματά.

Με την είδηση του θανάτου της ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος. Αναστέλλονται για τρεις ημέρες όλες οι δημόσιες εκδηλώσεις, καθώς και οι εργασίες του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η δημοτική μας παράταξη ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ,  προτείνει την αναβολή της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού μας Συμβουλίου, σε ένδειξη σεβασμού στην Φώφη Γεννηματά,  την γυναίκα και πολιτικό ,για την οποία-σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά και σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία- τις τελευταίες δύο εβδομάδες ,που πάλευε για την ζωή της , εκφράζονται με απέραντο θαυμασμό για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την αγωνιστικότητά της μέχρι την τελευταία της πνοή.

Με την βεβαιότητα ότι όλοι είμαστε συγκλονισμένοι από την θλιβερή αυτή εξέλιξη, αναμένουμε τις ενέργειές σας”.

Με εκτίμηση

Για την δημοτική παράταξη ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ, η επικεφαλής

Βασιλική Ψυχράμη