Καλογερόπουλος: «Η περιοχή μας έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθόν και η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας πάντα καταφέρνει να ξεπερνά όλα τα εμπόδια»

Με αφορμή τις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι κάτοικοι της Θεσσαλίας εξαιτίας των πλημμυρών, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η δική μας περιοχή έχει δοκιμαστεί κατά το παρελθόν σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας έχει καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και πάντα με την αγαστή συνεργασία που διατηρούμε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».  

Ταυτόχρονα, ο κ. Καλογερόπουλος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συνυποψήφιους δημάρχους Αιγιαλείας προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συγκεντρωθούν άμεσα, είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να αποσταλεί βοήθεια στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

«Καλώ άμεσα όλους τους υποψήφιους δημάρχους Αιγιαλείας, όπως ενώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης και να αποσταλούν στις πληγείσες περιοχές. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι τραγική και όλοι οφείλουμε να απέχουμε από πολιτικές έριδες. Όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».