Η Ο.Σ.Α. τίμησε τον προστάτη Άγιό της Ευαγγελιστή Λουκά

 Με την ανάλογη τιμή γιορτάστηκε  χθες  Κυριακή 22  Οκτωβρίου, η ετήσια γιορτή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας. Η Ομοσπονδία τίμησε τον προστάτη Άγιό της Ευαγγελιστή Λουκά στο Μητροπολιτικό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο,  ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβυτέρου  π .Αθανάσιου  Λιακόπουλου  όπου μετέφερε τις εγκάρδιες  ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας  κ. Ιερώνυμου  και των  ιερέων ,  Πρωτοπρεσβυτέρου π. Γρηγόριου Μαμαλή  και Πρεσβυτέρου π. Σπυρίδωνα  Αλεξόπουλου , με την παρουσία πλήθους κόσμου, επισήμων, αρχών και φορέων.

 

Τελέστηκε αρτοκλασία και ακολούθησε καφές – κέρασμα  στο καφέ Μονόδρομο food & wine  στο Αίγιο.  Το Δ. Σ. της ΟΣΑ, εύχεται στους συλλόγους μέλη της, υγεία, μακροημέρευση και επίτευξη των Πολιτιστικών στόχων της ερχόμενης χρονιάς, και τους ευχαριστούμε για την παρουσία και την υποστήριξη στην ετήσια γιορτή μας.

 Τη γιορτή της ΟΣΑ, τίμησαν με την παρουσία τους , ο βουλευτής Αχαΐας κ . Ιάσων   Φωτήλας , η εκπρόσωπος της Υφυπουργού υποδομών και μεταφορών  κυρίας  Χριστίνα Αλεξοπούλου ( κα Θεώνη Σταθοπούλου ) , ο εκπρόσωπος του  Βουλευτή Αχαΐας   κ.  Ανδρέα Κατσανιώτη( Κος Άρης Πατσόπουλος), η νεοεκλεγέντα περιφερειακή σύμβουλος κα Γεωργία Ντάτσικα , η Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου κα Μαρία Ιατροπούλου , οι δημοτικοί Σύμβουλοι Κα Βασιλική Ψυχράμη , κος Παναγιώτης Γιαννούλης,  ο νεοεκλεγέν δημοτικός σύμβουλος  και επικεφαλής της παράταξης Αιγιάλεια προορισμός  κος Κώστας  Σπηλιόπουλος ,  ο Περιφερειακός  Σύμβουλος  κ. Τάκης Ανδρικόπουλος  , η Πολιτευτής με την ΝΔ στον Νομό Αχαΐας  κυρία Ευσταθία Γιαννιά Αντιστράτηγος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας ,    οι Πρόεδροι των  τοπικών κοινοτήτων   Αιγίου  κος Γιώργος Γκιώνης  , Δαμακινίου  κος Αλέξης Τρίγκα, οι τοπικοί  σύμβουλοι  της κοινότητας Αιγίου , ο αντιπρόεδρος της Δ.Κ. Αιγίου κος  Θεοφάνης  Ραμπαβίλας ,κος   Σωκράτη Μαυρίδη, κος Διονύσιος Λουκόπουλος   ,ο Πρόεδρος του Αχαϊκού εργαστηρίου πολιτισμού και παράδοσης κος Βασίλης Ψυχογιός, ο Πρόεδρος  της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αιγιαλείας της Νέας Δημοκρατίας κος Βασίλης Σταθακάρος και η Αντιπρόεδρος κα Ελισσάβετ Πίκουλα Μπομποτσίαρη,  η συντονίστρια της  νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ  Αιγίου  και νεοεκλεγέν μέλος της τοπικής  κοινότητας Αιγίου κα Παναγιώτα Χριστοπούλου και ο Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Σ κος Νικόλαος Μιχαλόπουλος .

 Ακολούθησε γεύμα στα Λόγια της Πλώρης στην παραλία Αιγίου, όπου σε πιο χαλαρό  κλίμα έγινε συζήτηση για την πορεία της ΟΣΑ  και των συλλόγων μας και τους άμεσους μελλοντικούς στόχους .

 Στο γεύμα μας εκτός των ήδη επισήμων  παραβρέθηκαν ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών  και βουλευτής Αχαΐας κος Ανδρέας Κατσανιώτης  και  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Νικόλαος Καραΐσκος.

  Ευχαριστούμε  όλα τα μέλη  ΔΣ συλλογών μελών μας που μας  τίμησαν στην ετήσια γιορτή μας με την παρουσία τους.

 Τέλος ευχαριστούμε το αρτοποιείο Μπομποτσιάρη  και την κα Ελισσάβετ Πίκουλα  – Μπομποτσιάρη για την ευγενική της χορηγία  – προσφορά της και την αγάπη της προς τον εθελοντισμό με την στήριξη προς τις δράσεις & εκδηλώσεις της ομοσπονδία μας  .

Χρόνια  πολλά στα  πολιτιστικά   σωματεία μας  !!