Η Μαρία Παπαγεωργίου με το συνδυασμό «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» της υποψήφιας δημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη

Φίλες και φίλοι της Αιγιάλειας,

Με αφετηρία τη Δημοτική Ενότητα Διακοπτού, αποφάσισα να συμπορευτώ και εγώ με το συνδυασμό της Βασιλικής Ψυχράμη, εμπιστευόμενη το όραμα της για μια Αιγιάλεια που συνθέτει απόψεις και ιδέες, συνεργάζεται με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας και στοχεύει σε μια ενιαία και ισχυρή Αιγιάλεια. Ζώντας στο Διακοπτό διεκδικώ και εγώ μια διαφορετική καθημερινότητα, όπου τα αυτονόητα θα υλοποιούνται από ένα δήμο που θα έχει οργάνωση ,μεθοδικότητα και θα επιλύει τα καθημερινά προβλήματα.

Όνειρό μου η περαιτέρω ανάδειξη του Οδοντωτού που έχει ανέβει στην τρίτη θέση των 80 διασημότερων τουριστικών τρένων του κόσμου και πολλές άλλες δράσεις που θα επεξεργαστούν από τις ομάδες εργασίας του συνδυασμού μας και θα καταγραφούν στο πρόγραμμα μας.

Εύχομαι οι εκλογές αυτές να αναδείξουν άξιους ανθρώπους που αγαπούν την Αιγιάλεια και είναι αποφασισμένοι για μια τετραετία προσφοράς και αποτελεσματικότητας.

Βιογραφικό: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Διακοπτό. Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιό. Σπούδασα λογιστικά και εργάστηκα στα λογιστήρια ναυτιλιακών και τεχνικών εταιρειών. Στη συνέχεια εργάστηκα για 25 συνεχή έτη ως στέλεχος τεκμηρίωσης και ανάπτυξης στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), που είναι ο κύριος φορέας υποστήριξης των αναγκών της Τ.Α. Συμμετείχα στα μεγάλα προγράμματα εναρμόνισης της Τ.Α. με το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και ταξίδεψα σε πολλά κράτη αποκτώντας εμπειρία και γνώσεις στην Αυτοδιοίκηση. Από το 2011 ασχολούμαι με το δήμο, με έμφαση στον πολιτισμό και την ανάδειξη της Αιγιάλειας σε ισχυρό τουριστικό προορισμό όλο το χρόνο.