Η “Λαϊκή Συσπείρωση Αιγιάλειας” αποχαιρετά με περηφάνια και σεβασμό το σύντροφο και φίλο Χρήστο Λαϊνά

 Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ αποχαιρετά με περηφάνια και σεβασμό το σύντροφο και φίλο Χρήστο Λαϊνά, που έφυγε από τη ζωή  αφήνοντας πλούσια παρακαταθήκη.

Έναν αγωνιστή-κομμουνιστή που ποτέ δε λύγισε, ποτέ δεν πρόδωσε τις αρχές του και τα πιστεύω του υπηρετώντας και ως γιατρός τον ΑΝΘΡΩΠΟ, ακριβώς γιατί ήταν κομμουνιστής.

Επί σειρά ετών, και παρά τον αρνητικό συσχετισμό, υπερασπιζόταν με αποφασιστικότητα  τα λαϊκά συμφέροντα, και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Συμπολιτείας και στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγιαλείας όπου διαδοχικά διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με τη ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Με την ίδια αποφασιστικότητα ήταν πάντα κοντά στους αγώνες της εργατικής τάξης της Αιγιαλείας, στις απεργίες και τις διαδηλώσεις, στα μπλόκα των αγροτών, στο αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

Με αλάνθαστο ταξικό κριτήριο μετέφερε τα καθημερινά οξυμένα προβλήματα του λαού της Αιγιαλείας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο παλεύοντας πεισματικά για την ικανοποίηση τους, χωρίς να χάνει τον προσανατολισμό του,  στο δρόμο της σύγκρουσης και ριζικής ανατροπής.

Η ΛΑΙΚΗ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ αποχαιρετά τον σταθερό και αταλάντευτο αγωνιστή, που πορεύτηκε πάντα με σημαία το δίκιο του λαού, τα υψηλά ιδανικά της πάλης για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.

       Αποτελεί παράδειγμα προσφοράς και αφοσίωσης για τις νεότερες γενιές. Θα είναι για πάντα μαζί μας στους αγώνες που ακολουθούν.

Καλό σου ταξίδι σύντροφε ΧΡΗΣΤΟ.

Eκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ