Η Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου στο «Τουριστικό», παρουσία πλήθους μελών και φίλων της Λέσχης.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Θεόδωρος Πανουτσόπουλος, πέρα από τις ευχές για καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και ευτυχία, τόνισε την επιτυχία που είχε το εγχείρημα της επανίδρυσης της λέσχης ύστερα από 10 χρόνια και την θερμή υποστήριξη του κόσμου. Επίσης έγινε αναφορά στην ένταξη πλέον της Λέσχης στην Ο.Κ.Λ.Ε. (Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος), πράγμα που τοποθετεί την πόλη του Αιγίου στον κινηματογραφικό χάρτη της χώρας, ενώ υπήρξε δέσμευση για μεγαλύτερη κινηματογραφική σεζόν την επόμενη χρονιά με διατήρηση των χαμηλών τιμών, καθώς και πληθώρα δραστηριοτήτων πέρα από τις κινηματογραφικές προβολές, μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου.

Αφού κόπηκε και μοιράστηκε η πίτα, προσφορά των «Φούρνων Κυρίτση», πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις με δώρα για τα μέλη, αλλά και τους απλούς φίλους της Λέσχης. Ο μεγάλος τυχερός της βραδιάς κέρδισε ένα Blu-Ray Player και μια ταινία Blu-Ray, προσφορά της ίδιας της Λέσχης και επίσης μοιράστηκαν επιπλέον δώρα, προσφορά των χορηγών: «Bar Τουριστικό», «Bedtime Store», «Shabby Chic», «Bar Μονόδρομος» και «Bar 42», τους οποίους και ευχαριστεί θερμά η Λέσχη.