Η Ιωάννα Θεοφυλακτοπούλου στηρίζει τη Βασιλική Ψυχράμη

Ο δήμος μας έμεινε πίσω από τις εξελίξεις. Όπου και να κοιτάξουμε γύρω μας το βλέπουμε και αυτό μας πληγώνει. Οι άνθρωποι που τον διοίκησαν στην πλειοψηφία τους  απέτυχαν να τον μεταμορφώσουν και να τον εκσυγχρονίσουν. Δεν έγιναν έργα ουσίας, ούτε βελτιώθηκε   η καθημερινότητα του πολίτη.

Και όμως για μια ακόμα φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι ,που με τις αποτυχημένες τους πολιτικές μας οδήγησαν στη στασιμότητα , ζητούν την ψήφο μας. Φτάνει πια!

Συμπορεύομαι με την Ποιοτική Αιγιάλεια, γιατί είναι νέος συνδυασμός με άφθαρτους ανθρώπους και έχει πρόγραμμα, που μπορεί να φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στην Αιγιάλεια.

Συμπορεύομαι με την κα Ψυχράμη, γιατί εκτιμώ την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και το ήθος ,το οποίο επέδειξε στην αυτοδιοικητική της διαδρομή.

Θέλω κι εγώ να συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου στην πρόοδο του τόπου μου. Τώρα με την Ποιοτική Αιγιάλεια και την κα Ψυχράμη μπορούμε.

 

Σύντομο Βιογραφικό

Η Θεοφυλακτοπούλου Ιωάννα του Αργυρίου γεννήθηκε στο Άνω Διακοπτό. Είναι παντρεμένη έχει δύο παιδιά και είναι ιδιωτική υπάλληλος.