Η Εύη Αναργύρου στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

Έχω την τιμή και τη χαρά, να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητα μου ως τοπικής συμβούλου στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου.

Υποψηφιότητα για τοπική σύμβουλος, σημαίνει να θες να βοηθήσεις την μικρή κοινωνία που σε περιβάλει, τη γειτονιά σου. Να διευκολύνεις την καθημερινότητα ορισμένων ανθρώπων. Η ενασχόληση με τα κοινά, σημαίνει ότι δεν κοιτάς μόνο τον εαυτό σου. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχω προηγούμενη εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να εκτεθώ στον κόσμο, συμμετέχοντας σε αυτόν το στίβο…

Ως μητέρα τριών παιδιών, η δική μου συμμετοχή, έχει μοναδικό σκοπό στην αλλαγή σελίδας και στην αναδιαμόρφωση του τόπου που αφήνουμε στα παιδιά μας.

Οι γειτονιές μας γέμισαν σκουπίδια, η πόλη μας είναι στα πρόθυρα της απόλυτης εγκατάλειψης, ο δήμος μας παρά τα πολλά δυνατά του σημεία, δεν έχει ταυτότητα και αν περιμένουμε λύσεις απ’ όσους μας έφεραν εδώ, τότε μάλλον κάτι κάνουμε στραβά.

Ως πολίτης, θέλω να προσφέρω στην πόλη μου, στη γειτονιά μου κι από την άλλη, θέλω να βοηθήσω τον Δημήτρη Καλογερόπουλο, διότι ανεξάρτητα από το αν θα εκλεγώ, θέλω να είναι αυτός που θα διοικήσει τον Δήμο την επόμενη μέρα. Είναι με διαφορά ο καταλληλότερος, ο πιο ικανός και ο πιο έμπειρος. Μία ήρεμη δύναμη, με επιτυχημένη πορεία 12ετούς Δημαρχίας στον πρώην Δήμο Συμπολιτείας, αλλά και άνθρωπος έντιμος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός.

Αυτό που μας ενώνει όλους και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν, αλλά κυρίως το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας.

Όλοι μας αξίζουμε κάτι καλύτερο.