Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την εκδήλωση «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μετά από πρωτοβουλία της Γλυκερίας Λύτρα, μητέρας του Γεώργιου Νταγιούκλα

Ο Γεώργιος έχασε την ζωή του σε ηλικία 17 ετών, σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσικλέτα, κατά το οποίο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα δωρισθούν παιδικά κράνη σε μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Την Δευτέρα (30-9-2019), διοργανώνονται στην Πάτρα, εκδηλώσεις για την «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, μετά από πρωτοβουλία της μητέρας του κας Γλυκερίας Λύτρα.

Ο Γεώργιος Νταγιούκλας είχε χάσει την ζωή του σε ηλικία 17 ετών, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, με μοτοσικλέτα, κατά το οποίο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας στηρίζει την εκδήλωση «Ημέρα Κράνους» στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, με τη συμμετοχή Αξιωματικών της Τροχαίας σε ομιλίες και διαλέξεις σε μαθητές, αλλά και αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Πατρών για την διευκόλυνση της μηχανοκίνητης πορείας στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα, μέχρι το σημείο που έχασε την ζωή του.

Πιο συγκεκριμένα:

•  Στις 30-9-2019 κατά τις ώρες 09:45-12:00:
– θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις με αντικείμενο την οδική ασφάλεια, από την Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, Αστυνομο Β΄ Νικολίτσα ΤΣΕΚΟΥΡΑ σε μαθητές του 33ου Δημοτικού Σχολείου.
– Κατά την εκδήλωση θα δωρισθούν (15) παιδικά κράνη, στους μαθητές.
• Στις 30-9-2019 στις 18:00, στην Πλατεία Γεωργίου, με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων:
– θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση, ανοιχτή προς το κοινό, με βασικό ομιλητή τον Ταξίαρχο ε.α. Γεώργιο ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διοικητής Υπηρεσιών Τροχαίας και θα αναπτύξει ομιλία με αντικείμενο « Οδική Ασφάλεια- Ειδική Αναφορά σε τροχαία ατυχήματα της περιοχής μας και χρήση κράνους».
– Επίσης, θα παραστούν και θα πραγματοποιήσουν χαιρετισμούς σύλλογοι μοτοσικλετιστών της Αχαΐας, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και η χορωδία του 6ου Γυμνασίου Πατρών.
– Στο τέλος θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία μέχρι το σημείο που ο Γεώργιος Νταγιούκλας έχασε την ζωή του.

Ως Ελληνική Αστυνομία καλούμε τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις στη μνήμη του Γεώργιου Νταγιούκλα και να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα μας: Λέμε ΝΑΙ στην χρήση προστατευτικού κράνους.