Η Βασιλική Ψυχράμη υποψήφια Δήμαρχος Αιγιάλειας – Ανοιχτό κάλεσμα προς όλους

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Με αίσθημα ευθύνης, εκτίμησης και σεβασμού προς όλους σας ανακοινώνω την πρόθεσή μου  να είμαι υποψηφία για το αξίωμα της δημάρχου Αιγιαλείας στις  προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Στην απόφασή μου αυτή,  συντέλεσε καταλυτικάη παρότρυνση  συμπολιτών μου, αιρετών και μη, με τους οποίους συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και εκτίμησαν την ειλικρίνεια, την εργατικότητα και την εντιμότητά μου. Συνετέλεσε επίσης η μέχρι σήμερα και επί οκτώ συναπτά έτη καθημερινή και ουσιαστική ενασχόλησή μου με τα προβλήματα του τόπου μας, η οποία μου προσέδωσε ουσιαστική γνώση και εμπειρία.

Φίλες και φίλοι,

με τη στήριξη των συνεργατών μου και φίλων,

με εφόδια τις ηθικές αξίες, τα δημοκρατικά ιδανικά  και τη γνώση

σας καλώ όλους, χωρίς κομματικούς αποκλεισμούς και  μακριά από ιδιοτελείς επιδιώξεις, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να χαράξουμε μαζί τη νέα πορεία του δήμου μας.

Σε αυτόν τον αγώνα είναι επιτακτική ανάγκη να έχουν ενεργό ρόλο έμπειροι αλλά και νέοι άνθρωποι, γνώστες των εφαρμογών των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης πραγματικότητας.

Οφείλουμε να εργαστούμε όλοι μαζί με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης για τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας, την ομαλή λειτουργία της καθημερινότητας και την αξιοποίηση των κάθε μορφής ευκαιριών για την πρόοδο και την  προκοπή του τόπου.

Οφείλουμε να αγωνιστούμε όλοι μας στη βάση της ισότητας και της ισονομίας, για να παραδώσουμε στα παιδιά μας την Αιγιάλεια νοικοκυρεμένη, εξωστρεφή και ισχυρή ,  όπως η ιστορία της το επιτάσσει και τα πλεονεκτήματά της το επιτρέπουν.

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Φίλες και φίλοι,

Σας καλώ όλους να συμπορευτούμε στον νέο αγώνα που ξεκινάμε και σας  υπόσχομαι ότι είμαι αποφασισμένη με σθένος, τιμιότητα και με πολιτικό πολιτισμό να δώσω όλες μου τις δυνάμεις  για να τον πετύχουμε.

Σας περιμένω στο νέο μας ξεκίνημα με όραμα να πάμε την Αιγιάλεια ψηλά εκεί που της αξίζει.

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !

Με τιμή

Βασιλική Ψυχράμη