Η Ασφάλεια Αιγιαλείας… συνεχίζει τις συλλήψεις για ναρκωτικά

Χθες, 17.1.2023, στην Κουνινά Αιγιαλείας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και για Νόμο «Περί όπλων».

Σύμφωνα με πληροφρίες του “aigialeia24.gr” πρωινές ώρες στην Κουνινά και σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο δράστης παρέδωσε οικειοθελώς φυτικά αποσπάσματα κάνναβης ενός κόμμα τριάντα (1,3) γραμμαρίων, μέσα σε ένα γυάλινο βάζο.

Τα στελέχη της Ασφάλειας όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Ακολούθως, ειδοποιήθηκε δικαστικός λειτουργός για να διεξαχθεί νομότυπη έρευνα στην οικία του στην Κουνινά, όπου και ανευρέθηκαν στην κατοχή του μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, ομοίως μέσα γυάλινο βάζο, οχτώ σπόροι κάνναβης, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας δέκα (10) εκατοστά, συνολικού μήκους είκοσι ένα (21) εκατοστών και ένας πτυσσόμενος σουγιάς με μήκος λάμας οχτώ κόμμα πέντε (8,5) εκατοστών, συνολικού μήκους είκοσι (20) εκατοστών, υπαγόμενα στις διατάξεις της νομοθεσίας περί όπλων, τα οποία κατασχέθηκαν στο σύνολό τους.

O δράστης με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε σήμερα, 18.01.2023, ενώπιον του κ. Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Η δράση όμως της Ασφάλειας, δεν σταματάει εδώ, αφού ομοίως χθες, 17.1.2023, η Ο.Π.Κ.Ε. της Ασφάλειας Αιγιαλείας, λίγο αργότερα, συνέλαβε ημεδαπό, καθότι κατελήφθη σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.