Η Αναστασία Καμπούρη – Μασαούτη μαζί με τη Βάσω Ψυχράμη

Μετά από μια (δεκαετή σχεδόν) αποστασιοποίησή μου από την ενεργό δράση στα δημοτικά πράγματα του Δήμου μας, αποφάσισα να επανέλθω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο πλευρό της εκλεκτής συμπολίτου και φίληςΥποψηφίας Δημάρχου κ. Βασιλικής Ψυχράμη, αφού, όπως πιστεύω, στην προσωπικότητά της  συναιρείται η νοητική αντίληψη και η συναισθηματική ωριμότητα, η εργατικότητα και η ανιδιοτελής φιλοδοξία, η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στην διαχείριση των εκάστοτε υποχρεώσεων που ανελάμβανε στην διοίκηση των Δημοτικών πραγμάτων και η αληθινή παρρησία, προϋποθέσεις οι οποίες, κατ΄ εμέ, απαιτούνται νομοτελειακά για μια πραγματικά «Ποιοτική Αιγιάλεια». Με την σύμπνοια και την συνεργασία όλων, την οποία απαιτούν για να επιλυθούν τα πολλαπλά προβλήματα των Δήμων στα πλαίσια του νέου αυτοδιοικητικού σχήματος Κλεισθένη, και με την οξυδερκή και έντιμη Ηγεσία ως Πρώτου Πολίτη  τηςκ. Ψυχράμη, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να αποδώσουμε στους Δημότες μας αυτό που πραγματικά αξίζουν, μια Ποιοτική Αιγιάλεια.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Αναστασία Καμπούρη-Μασαούτηγεννήθηκε στο Αίγιο, δευτερότοκη κόρη της πολύτεκνης οικογένειας του αείμνηστου φιλολόγου Λυκειάρχη Λεωνίδα Καμπούρη, όπου μεγάλωσε και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές της στο 1ο Γενικό Λύκειο το 1982. Εισήχθη στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας), από την οποία αποφοίτησε  1986. Το 2016 έλαβεΜεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης(μάστερ) στο «Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο»από τον Τομέα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει ετήσιες επιμορφώσεις από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (Ανάπτυξη Ηγετικών Στελεχών και Ειδική Αγωγή-συνεκπαίδευση). Είναι κάτοχος Πιστοποιητικού μείζονος επιμόρφωσης στις Νέες Τεχνολογίες.

Εργάστηκε στον τομέα αρχειοθέτησης στο νεοσύστατο τότεΜόνιμο Τοπικό Ιστορικό Αρχείο Αιγίου και ακολούθως ως καθηγήτρια σε σχολεία της Πάτρας, του Αιγίου, της Ρόδου, των Καλαβρύτων, της Ακράτας και από το 1994 στο 1οΓΕΛ Αιγίου. Από το 2017 είναι Διευθύντρια στο Γενικό Λύκειο Ακράτας. Υλοποιεί Καινοτόμες Δράσεις,με έμφαση στηνΑιμοδοσία.

Εξελέγη τέσσερις φορές στο Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Αχαΐαςκαι υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείαςως εκπρόσωπός της , καθώς και τρεις φορές στο Δ. Σ του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτωνως Εφόρος Βιβλιοθήκης.

Προσέφερε εθελοντικά τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες τηςστο ΕΚΑΜΕ-ΑμΕΑ Αιγίου (2004-2013), ενώ με απόφαση του Γ. Γ. του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτωνορίστηκε μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Αιγίου, θέση άμισθη και ιδιαιτέρως τιμητική .

Έχει δημοσιεύσεις σεεπιστημονικά περιοδικά, καθώς καιπληθώρα άρθρων (περί τα 100)στον τοπικό τύπο. Είναι σύζυγος του εκπαιδευτικού καθηγητού Φ. Αγωγής και Υποδιευθυντή στο 2οΓΕΛ Αιγίουκ. Μασαούτη Δημητρίου, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.