Η Αιγιάλεια μίλησε: “Το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί! Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή”!

Σε απεργειακό κλοιό βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 ολόκληρη η χώρα, συμμετέχοντας στην πανελλαδική, πανεργατική απεργία που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, με κύριο αίτηµα την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους της τραγωδίας των Τεµπών και την λήψη µέτρων για να µην επαναληφθεί αντίστοιχο συµβάν.

Στο Αίγιο πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση στην Τρίγωνη Πλατεία Αιγίου στις 11 το πρωί και στην απεργία συμμετείχαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αιγίου, το Σωµατείο Οικοδόµων Αιγίου, ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Αιγίου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αιγίου, σύλλογοι, συνδικάτα και φορείς της Αιγιάλειας, εκπρόσωποι του εκπαιδευτικού κόσμου και μαθητές, όπου στο σύντομο χαιρετισμό τους καταδίκασαν τις διαδοχικές κυβερνήσεις για την αδιαφορία τους και μίλησαν ξεκάθαρα για ένα έγκλημα που δεν θα ξεχαστεί ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος και αρκετοί συμπολίτες.

Μετά τις ομιλίες, πραγματοποιήθηκε πορεία στην οδό Μητροπόλεως έως τα Ψηλαλώνια Αιγίου, ενώ αρκετά καταστήματα την ώρα της πορείας κράτησαν τα καταστήματά τους κλειστά.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

 

« από 2 »