Η Έλενα Κουντουρά σε δείπνο στο Λαμπίρι προσκεκλημένη από το Επιμελητήριο Αχαΐας

Στην ψαροτάβερνα “Μαζαράκας” στο Λαμπίρι παραβρέθηκε σε δείπνο την Πέμπτη το βράδυ η υφυπουργός Τουρισμού ΄Ελενα Κουντουρά, προσκεκλημένη του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Η κ. Κουντουρά βρίσκεται στο Αίγιο προκειμένου να παραβρεθεί στον εορτασμό της πολιούχου της πόλης Παναγίας Τρυπητής.

Νωρίτερα έδωσε το παρόν σε σύσκεψη των ΑΝΕΛ της περιοχής, σε ξενοδοχείο του Λόγγου όπου και θα διαμείνει απόψε, ενώ αύριο αναμένεται να διανυκτερεύσει στην οικία του Αιγιώτη και φίλου της κ. Πέτρου Δαδιώτη.

Στο δείπνο, ο Πρόεδρος της ΠΑΕΚ κ. Αρίστος Τηλιγάδης, επεσήμανε στην κ. Κουντουρά, την ανάγκη ενίσχυσης του θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή της Αιγιάλειας, ενώ αναφέρθηκε και στο μουσείο Οίνου που σχεδιάζει το Επιμελητήριο να υλοποιήσει στο χώρο της Χαρτοποιίας.

Η υφυπουργός  θα παραβρεθεί  επίσης με κλιμάκιο του Δήμου στον Ιερό Ναό των Εισοδίων και παρότι δεν είναι θέμα της αρμοδιότητάς της, θα ενημερωθεί για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκατάσταση του Ναού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότητα αύριο στο επίσημο γεύμα στο Παναγιωτοπουλέικο μετά τη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας, η κ. Κουντουρά θα ανακοινώσει ότι η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του Ναού των Εισοδίων θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Μαρλαφέκας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕΚ και Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Άρης Τηλιγάδης καθώς και μέλη της ΠΑΕΚ κ.ά.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

13187625_121550208252511_884470575_n 13187639_121565848250947_1150467694_n