Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου προς τους εμπόρους της Αιγιάλειας για την προσφορά τους στους πυρόπληκτους

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για μια φορά ακόμα όλους τους Εμπόρους μέλη του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιάλειας, άλλα και πολλούς συμπολίτες μας ανώνυμους και επώνυμους  που επέδειξαν έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης – τροφίμων – ρούχων για τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στη χώρα μας.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και άμεση από την πρώτη στιγμή και αποτέλεσμα αυτού είναι ότι σε μια εβδομάδα καταφέραμε και συγκεντρώσαμε και την δεύτερη παρτίδα από συσκευασμένα τρόφιμα, νερά και χυμούς, φαρμακευτικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, ζωοτροφές  κ.α..

Χθες ο Πρόεδρος του συλλόγου μας Λάμπης Παπαδόπουλος παρέδωσε στην Βόρεια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στις Ροβιές και στην Ιστιαία τα συγκεντρωθέντα είδη ,για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που είδαν μέσα σε μια στιγμή να χάνονται τα σπίτια και οι περιουσίες τους.

Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τα μαγαζιά που στάθηκαν αμέσως δίπλα μας με αποτέλεσμα να μπορέσουμε να οργανώσουμε την δεύτερη αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους  :

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Ταξιαρχών 4, τρόφιμα

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ & ΠΕΛΑΤΕΣ του  καταστήματος τροφίμων

ΚΟΜΒΟΣ ΜΑΡΚΕΤ, κόμβος Σελινούντα, τρόφιμα

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, Β. Κωνσταντίνου 92 , τρόφιμα

ΛΙΝΑΡΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΑ Μητροπόλεως 111, τρόφιμα

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΙΝΑ, Ταξιαρχών και Σολιώτη, Μανάβικο

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Κλ. Οικονόμου 28,τρόφιμα

ΠΕΣ Α.Ε.  Μίλτο Σταυρόπουλο Διευθυντή, Νίκο Μιχαλόπουλο Αντιπρόεδρο και τον οδηγό της Ένωσης Σωτήρη Αποστολόπουλο που συνόδευσε την αποστολή

ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗ ΤΑΚΗ Κανελλοπούλου 43, πρατήριο καυσίμων, γέμισμα του 1ου ΙΧ

ΣΙΔΕΡΗ ΒΑΣΙΛΗ, Ροδοδάφνη, πρατήριο καυσίμων, γέμισμα του 2ου ΙΧ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ζωοτροφές, Κορίνθου 104

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον ΚΩΣΤΑΡΙΔΗ ΝΙΚΟ, Τομέας πολιτισμού ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ, που διέθεσε εθελοντικά το αυτοκίνητο του και έδωσε το παρών στην αποστολή.

 

Ακόμα ευχαριστούμε τον μέλος μας ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ ΓΡΗΓΟΡΗ, Ν. Πλαστήρα 74,πρακτορείο ΟΠΑΠ για την διάθεση του αυτοκινήτου του καθώς και τον υπάλληλο γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ που συνόδευσε και στήριξε την αποστολή.

Τέλος ευχαριστούμε για τις ελεύθερες διελεύσεις την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ , την  ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ και τον ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ

Ακόμα ευχαριστούμε τους ιδιώτες που προσέφεραν :ΣΟΛΩΜΟΥ, ΜΩΤΑΪΤΗ, ΜΑΡΓΩΝΗ.

 

ΥΓ: Ζητούμε συγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον φίλο που μας στήριξε, θα επανορθώσουμε. Έτσι κι αλλιώς ετοιμάζουμε και νέα αποστολή.

 

Εκ του συλλόγου