Βασιλική Ψυχράμη: «Καλή χρονια με υγεία, πρόοδο και δύναμη»

Στην τελετή αγιασμού σχολείων της Αιγιάλειας παρέστησαν η επικεφαλής και μέλη της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» την Τετάρτη 11/9/2019. Η κ. Ψυχράμη ανέφερε σχετικά: «Σήμερα άρχισε μία νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του Δήμου μας, γεμάτη προσδοκίες, στόχους και όνειρα και με πρωταρχικό ζητούμενο την κατάκτηση της γνώσης.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πρόοδο. Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί και μια νέα αφετηρία. Είμαι βέβαιη ότι γι’ άλλη μια χρονιά οι εκπαιδευτικοί με την ευσυνειδησία που τους διακρίνει, θα επιτελέσουν στο ακέραιο στα καθήκοντά τους και οι μαθητές θα αδράξουν την ευκαιρία και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες, θέλω να ευχηθώ καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά και να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε διαρκώς δίπλα τους για να συνδράμουμε τις προσπάθειές τους και να επιλύουμε κάθε ζήτημα που θα ανακύπτει, προκειμένου να έχουν το κατάλληλο περιβάλλον και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους με υγεία και αγάπη».