Ευχές για καλές δουλειές στην πίτα του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας

Την πίτα του έκοψε ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιάλειας στην αίθουσα του Οίκου Ευγηρίας “Άγιος Χαράλαμπος” την Κυριακή το μεσημέρι.
Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, αντάλλαξαν ευχές για μια καλή χρονιά με δουλειά και προοπτικές.
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και ο Πρόεδρος του κ. Σπύρος Σπυρόπουλος, αναφέρθηκαν στα τεράστια προβλήματα από τα οποία βάλλεται ο εμπορικός κόσμος. Από τη μεριά του το Δ.Σ. καταβάλει τα μέγιστα και ασκεί πιέσεις στα αρμόδια Υπουργεία προκειμένου ο κλάδος να τύχει της απαιτούμενης φροντίδας και μέριμνας από την Πολιτεία.
Στην πίτα το λόγο πήρε και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Παναγόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και αυτός στα προβλήματα της αγοράς και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται αρωγός στο πλευρό των επιχειρηματιών, ενώ έκανε έκκληση στους πολιτικούς, που πολλοί υποψήφιοι είναι και Αιγιαλείς, να ενσκύψουν και να ενδιαφερθούν για την αγορά και τους εμπόρους.
Την πίτα έκοψε ο Σεβασμιώτατος Βρεσθένης κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κρίση που πλήττει τον εμπορικό κόσμο, αλλά και στη γενικότερη κρίση που πλήττει θεσμούς, αξίες και ήθη.
Τελευταία στιγμή κατέφθασε και ο Σεβασμιότατος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, ο οποίος λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης δεν μπόρεσε να παραστεί από την αρχή, ευχόμενος καλή χρονιά στους εμπόρους.
Στην πίτα παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Σωκράτης Μαυρίδης, η Γεν. Γραμματέας κ. Μάρθα Σκούντζου, ο ταμίας κ. ΄Ακης Τριανταφύλλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημ. Καλαμίδας, ο βοηθός Δημάρχου κ. Θανάσης Μεντζελόπουλος (ο ένας εκ τριών τυχερών, που έτυχε το δεύτερο φλουρί), η κ. Θεώνη Σταθοπούλου (εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Νταβλούρου), ο υποψήφιος της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Βαρνακιώτης, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σωτ. Κοίλιας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕΚ κ. ΄Αρης Τηλιγάδης, ο κ. Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, η κ. Βάσω Καλλιμάνη, ο κ. Φαίδων Κουνινιώτης‏ και πολλοί άλλοι.
Τα τρία φλουριά που ήταν 3 ταξίδια τριήμερα σε Καλάβρυτα, Τρίκαλα Κορινθίας και ορεινή Αρκαδία έτυχαν: η κ. Αγγελική Τσουκαλά (σύζυγος του Προέδρου των Φοροτεχνικών Αιγιαλείας κ. Μάκη Τσουκαλά), ο Νίκος Καλιγοσφύρης – Πυργελάκος (γνωστός επιχειρηματίας ενδυμάτων στην Ερμού) και ο βοηθός Δημάρχου κ. Αθ. Μεντζελόπουλος.
Ακολούθησε γεύμα στον «Άγιο Χαράλαμπο» με τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Οίκου Ευγηρίας «Αγίου Χαράλαμπους».Αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» Πέμπτη 22/1/2015‏

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ