«Ετοιμοπόλεμοι» (πλην Πόνσε) οι «μελανόλευκοι»!

ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ «ΕΜΠΟΔΙΟ» ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Με μεσημεριανή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα την ερχόμενη Δευτέρα (6μ.μ.), με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League – ΟΠΑΠ.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε η άρση της αναβολής, ο Μουράτ Σεροπιάν αύξησε το τελευταίο τριήμερο την ένταση ανεβάζοντας «στροφές» στην προπόνηση, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο μεθαυριανό ματς, κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα, η οποία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές μετρά τέσσερις νίκες και μία μόλις ήττα, αυτή από την ΑΕΚ.

Η σημερινή προτελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και πίεσης, ενώ οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με το καθιερωμένο οικογενειακό «διπλό» και με στημένες φάσεις (φάουλ και κόρνερ).

Μοναδικός απών ο Σέρχιο Πόνσε, ο οποίος θα μείνει περίπου μία εβδομάδα εκτός δράσης, καθώς υποφέρει από τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Αντιθέτως, ο Γιάννης Ιωάννου ακολούθησε (χαλαρά) το σημερινό πρόγραμμα και αύριο θα αποφασιστεί εάν θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Αύριο, Κυριακή, οι παίκτες τού Παναιγιαλείου θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους (χαλαρωτική) προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 3μ.μ. και αμέσως μετά ο κ. Σεροπιάν θα ανακοινώσει την 20άδα για τον κρίσιμο αγώνα τής Δευτέρας.