Ετήσια γιορτή Συλλόγου Αλυκής

Με λαμπρότητα και κατάνυξη, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, το Δ.Σ. του συλλόγου Αλυκής γιόρτασε τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο.
Ετήσια γιορτή Συλλόγου Αλυκής 05Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου, παραβρέθηκαν στο Μέγα εσπερινό στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Αλυκή, όπου έγινε και αρτοκλασία.
Ακολούθησε συνάντηση στο καφέ Loss στην παραλία Αιγίου, όπου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου υποδέχτηκαν και προσέφεραν καφέ στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας.
Τη γιορτή μας, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και Αντιδήμαρχος Κος Δημήτρης Φιλιππάτος, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κος Αρίστος Τηλιγάδης, τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κος Θανάσης Κάλπης και Κα Γιώτα Γκρέμου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαβρύτων Κος Γιάννης Μετζελόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και το μέλος του Δ.Σ., Κοι Μαυρίδης και Χριστοδουλόπουλος, που συζήτησαν για την παραλία μας και το έργο του Συλλόγου Αλυκής, και αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

Ετήσια γιορτή Συλλόγου Αλυκής 07