Επτά δικογραφίες και τέσσερις νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας σχηματίσθηκαν επτά δικογραφίες και συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

Α) Στην Πάτρα:

Συνελήφθη αργά το βράδυ, στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, ότι την χτύπησε με πιάτα στο κεφάλι προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλλε ο γιος του ενδοοικογενειακή απειλή.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βίας σε βάρος του ανήλικου τέκνου τους.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός, ότι στις 17-12-2023 και στις 07-04-2024, την εξύβρισε και την απείλησε.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφος του ότι στις 05-04-2024 της απέστειλε μηνύματα και προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Β) Στο Αγρίνιο

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η κόρη του, αναφέροντας ότι προχθές το απόγευμα στο Αγρίνιο, της έσπασε με ξύλο δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού της, ενώ επιπλέον την απείλησε.

Γ) Στο Μεσολόγι

Συνελήφθη, ένας ημεδαπός άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η ανιψιά του, αναφέροντας ότι τη χτύπησε με κλωτσιά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.