Επιτυχημένη η χριστουγεννιάτικη γιορτή από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου Αιγείρας

« Στη βαθιά ρωγμή του χρόνου, που έσπασε κυριολεκτικά την ανθρώπινη ιστορία σε «πριν» και «μετά Χριστόν» έτη, γεννήθηκε ο Υιός του Θεού, αθόρυβα κ ταπεινά, για να φέρει στον κόσμο τη χαρά, την αλήθεια, την ελπίδα, την πίστη, την ΑΓΑΠΗ.

Άραγε όλα αυτά που έφερε με τη Γέννησή Του ο Χριστός,  υπάρχουν σήμερα στον κόσμο μας;

Υπάρχει η αγάπη, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός στον άνθρωπο και στη διαφορετικότητα, η χαρά, η ελπίδα, η ειρήνη, η ανθρωπιά;

Ήταν λίγα από τα λόγια των εκπαιδευτικών της Α΄ τάξης κ. Νίκης Σαράμπαλη και Β΄ τάξης κ. Σίας Πάνου στην έναρξη της χριστουγεννιάτικης γιορτής μας χθες 20 Δεκεμβρίου 2019 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δ.Σ.Αιγείρας.

Την απάντηση στα ερωτήματα αυτά, μας την έδωσαν τα πρωτοδευτεράκια του σχολείου μας.

Κλείνοντας ο Δντής του σχολείου κ. Αργύρης Νικολόπουλος αναφέρθηκε στα μηνύματα που μας πέρασαν τα μικρά του σχολείου μας, έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα πρωτοδευτεράκια στις δασκάλες τους κ. Νίκη και κ. Σία και γενικά σε όλους τους συναδέλφους για την άριστη συνεργασία…

Ευχαρίστησε δε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών για τον πλούσιο μπουφέ από μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες, και αφού ευχήθηκε να περάσουμε όλοι μαγικά Χριστούγεννα έκλεισε λέγοντας: Ας αφήσουμε το μήνυμα της αγάπης να αγγίξει τις καρδιές μας και να ζεστάνει την ψυχή μας με καλοσύνη, γαλήνη και χαρά.

Σε τελική ανάλυση στο μέλλον πάλι φτωχοί θα είμαστε αλλά στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας θα λέμε ότι στα δύσκολα φανήκαμε άνθρωποι…