Επιτυχημένη η κοινή κοπή πίτας για το Σύλλογο Φίλων Οδοντωτού Διακοπτού και το Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμων Ελλάδας

Με σύμμαχο το ηλιόλουστο μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε  στο Διακοπτό, η κοινή κοπή πίτας για το Σύλλογο Φίλων Οδοντωτού Διακοπτού  και το Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμων Ελλάδας.
Εκατό και πλέον μέλη του Σ.Φ.Σ. ταξίδεψαν από την Αθήνα στο Διακοπτό και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στον Οδοντωτό για Ζαχλωρού. Επέστεψαν στο Διακοπτό το μεσημέρι, όπου και έκοψαν την κοινή τους πίτα στο χώρο του Μουσείου του Οδοντωτού, παρουσία των Δημάρχων Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου και Καλαβρύτων Γιώργου Λαζουρά, της Προέδρου της ΔΗΚΕΠΑ Μαρίας Τσουκαλά και της Αντιπροέδρου Διαμάντως Βασιλακοπούλου, του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης Βασίλη Χριστόπουλου, του Δημοτικού Συμβούλου Παναγιώτη Μαρινόπουλου, του Προέδρου του ΣΦΟ Παναγιώτη Κακαβά, του Προέδρου ΔΣ του ΟΣΕ Γιώργου Αποστολόπουλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ Παναγιώτη Πετράκη. Παρόντες και ο Βουλευτής Αχαϊας Ιάσων Φωτήλας και ο Πολιτευτής Άγγελος Τσιγκρής, καθώς και πολλοί φίλοι των δυο Συλλόγων.
Στους χαιρετισμούς τους οι εκπρόσωποι των φορέων, συνέδεσαν την παρουσία τους στο Διακοπτό  με τον επιτυχημένο θεσμό “Εν..Συρμώ”, που θα γίνει και φέτος το Μάϊο με τη συνεργασία των δύο δήμων, της Περιφέρειας, των διοικήσεων ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και άλλων τοπικών φορέων.
Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους τη συνεργασία της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, με το πρόγραμμα “Εν…Συρμώ”, κατόπιν αιτήματος της ΔΗΚΕΠΑ, όπου μαθητές της σχολής θα αποδώσουν εικαστικά το Φαράγγι και τον Οδοντωτό ως έργα τέχνης, που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του προγράμματος.