Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις “ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 2016”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με άκρως επιτυχημένες εκδηλώσεις ολοκλήρωσε την «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 2016», η Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιάλειας, η οποία διοργανώθηκε για 7η συνεχή χρονιά και περιελάμβανε τόσο ημέρες κοινωνικής προσφοράς από μέλη και φίλους του Συλλόγου, όσο και άλλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα μέλη και φίλοι του συλλόγου επισκέφθηκαν το ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου, το Μ.Φ.Η.-Μ.Κ.ΑΙ. Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος εν Αιγίω» και το «Χαμόγελο του παιδιού» και κράτησαν συντροφιά στους τροφίμους.

Επίσης μέλη και φίλοι της Αδελφότητας, παρακολούθησαν και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις όπως, τη «Γνωριμία με την ηπειρώτικη κουζίνα», κατά τη διάρκεια της οποίας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν παραδοσιακά προϊόντα της Ηπείρου όπως τα τυριά από τη βιομηχανία του κ. Μπάφα από την Άρτα, αλλά και να γευτούν νοστιμότατες παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες, πολυσπόρια και τηγανήτες, που όλα ήταν προσφορά από τις κυρίες του Συλλόγου, «Το Ανοικτό μάθημα χορού», στο οποίο φέτος ήταν καλεσμένη, εκτός των άλλων και αντιπροσωπεία από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Πατρών. Όλοι αφού συμμετείχαν στη διδασκαλία χορών από διάφορες περιοχές της Ηπείρου, γλέντησαν μέχρι αργά το βράδυ, δοκιμάζοντας νοστιμιές από τον εξαιρετικά πλούσιο μπουφέ που ετοίμασαν τα μέλη του Δ.Σ. και οι κυρίες της χορευτικής ομάδας. Τέλος, φίλοι και μέλη του συλλόγου, παρακολούθησαν το αξιόλογο αφιέρωμα για την «Ηπειρώτικη ευποιΐα» που παρουσίασε το μέλος του συλλόγου, η κα. Λένα Ζαρμπαλά.

Για τον Ιανουάριο το Διοικητικό Συμβούλιο προγραμματίζει τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Νεομάρτυρα, προστάτη του συλλόγου, αλλά και το καθιερωμένο γλέντι και την κοπή πίτας για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα γίνεται και ο σχεδιασμός δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για το επόμενο τρίμηνο.