Επιστολή του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιάλειας

Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας απέστειλε επιστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς Υγείας, κ. Βορίδη Μάκη και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση, προκειμένου να τους τονίσει τις ελλείψεις του Νοσοκομείου Αιγίου και να επιληφθούν άμεσα της αποκατάστασής τους:

 

«Κύριοι Υπουργοί,

Κατά την ενημερωτική επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στο Νοσοκομείο Αιγίου ως μέλη του ΔΣ του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας σας αναφέρουμε τα σπουδαιότερα των προβλημάτων που έχει το Νοσοκομείο μας και σας παρακαλούμε για την επίλυσή τους:

  1. Έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
  2. Εξασφάλιση επαρκούς υλικοτεχνικού εξοπλισμού.
  3. Άμεση λειτουργία του υπάρχοντος εδώ και χρόνια αξονικού τομογράφου.
  4. 24ωρη λειτουργία του Μικροβιολογικού εργαστηρίου.
  5. Προσλήψεις προσωπικού για ασφαλή εφημερία.

Κύριοι Υπουργοί,

το Νοσοκομείο Αιγίου εξυπηρετεί 50.000 κατοίκους και καταλαβαίνετε ότι με τις τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν, αδυνατεί να διαχειριστεί με ασφάλεια όλους αυτούς τους ασθενείς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των λίγων αλλά υψηλού επιπέδου επιστημόνων-ανθρώπων που διαθέτει. Επειδή η πόλη μας βρίσκεται σε κομβικό σημείο ( καρμανιόλα η Εθνική Οδός Κορίνθου –Πατρών) και επειδή τα νοσοκομεία της Πάτρας είναι ήδη υπερφορτισμένα, σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφάλεια και περίθαλψη των συμπολιτών μας , πράττοντας τα δέοντα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων .»