Επισκέψεις στο ΕΚΑΜΕ με αφορμή την εθνική εορτή

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 ο Κύκλος Επιστημόνων της Χριστιανικής Ένωσης με τη δεσποινίδα Αρσινόη Παππά επισκέφθηκαν για ακόμα μια χρονιά το Ε.Κ.Α.ΜΕ./Α.μΕΑ Αιγίου με αφορμή την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου και παρουσίασαν μια ολοκληρωμένη επετειακή εκδήλωση με τραγούδια, ποιήματα και παραδοσιακούς χορούς. Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα των εκπαιδευομένων του Κέντρου και το χειροκρότημά τους ηχούσε δυνατά.

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 οι Γ’, Δ’ και ΣΤ’ τάξεις του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου συνοδευόμενα από την Δ/ντρια τους κα. Εύη Μέγαρη και τους εκπαιδευτικούς κ. Ελένη Παπαδοπούλου, κ. Στάθη Σπηλιωτόπουλο, κ. Τάσο Τάψα και τη μουσικό κα. Έφη Γιαννακοπούλου επισκέφθηκαν το Ειδικό Κέντρο. Μαζί τους παρευρέθηκε και η εθελόντρια του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κα. Σία Μεντζελοπούλου – Καλαμιώτη. Τα παιδιά παρουσίασαν ποιήματα, σκετσάκια καθώς και μέσω βιντεοπροβολέα εικόνες σχετικές με τη γιορτή του ΟΧΙ και τέλος τραγούδησαν τραγούδια εθνικού χαρακτήρα ενόψει της εθνικής επετείου. Οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου ευχαριστήθηκαν πολύ με αυτή την επίσκεψη και όλοι μαζί υποσχέθηκαν ότι θα ξαναβρεθούν σύντομα.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστεί τον Κύκλο Επιστημόνων Χριστιανικής Ένωσης καθώς και το 1ο Δημοτικό γιατί βρίσκονται όποτε τους δοθεί η ευκαιρία στο πλευρό των παιδιών μας και δείχνουν την αγάπη τους για το συγκεκριμένο χώρο.