Επισκέψεις με άρωμα Χριστουγέννων στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφθηκαν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. οι κοινωνικές λειτουργοί του Χαμόγελου του Παιδιού κα Μαρία Θεοφανίδου και κα Αγάθη Κατσωνοπούλου για να μεταφέρουν τις ευχές και τα δώρα του Συλλόγου τους στους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές και το Δ.Σ. του Κέντρου.

Την ίδια μέρα ο βρεφονηπιακός σταθμός Ουράνιο Τόξο της κας Μαριάνθης Δημοπούλου παρουσιάσε στα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. μια υπερπλήρη χριστουγεννιάτικη γιορτή με θεατρικό δρώμενο, χορευτικά και ποιήματα που μάγεψε.

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 ο Πατέρας Δαμιανός Σταυρίδης τέλεσε για άλλη μια χρονιά Θεία Λειτουργία ειδικά για τα αγαπημένα του παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και συγκίνησε με τα όμορφα λόγια του που καθοδηγούν και ενθαρρύνουν.

Στη συνέχεια στο Κέντρο στήθηκε άλλο ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, αυτή τη φορά από τον Κύκλο Επιστημόνων της Χριστιανικής Ένωσης και την διδα Αρσινόη Παππά. Ο ερχομός του Θεανθρώπου σηματοδοτεί τον ερχομό της αγάπης στις ψυχές μας και αυτό το μήνυμα θέλησαν να περάσουν οι κυρίες της Χριστιανικής Ένωσης σε όλους τους παρευρισκομένους.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί ολόψυχα όσους δίνουν ζωή στο Κέντρο μας και γίνονται αφορμή να χαμογελάσουν τα παιδιά μας όπως φυσικά και τους ανθρώπους που μας ενισχύουν οικονομικά και υλικά όπως το Δ.Σ. του Αστικού ΚΤΕΛ Αιγίου το οποίο κέρασε τυρόπιτες, τα ζαχαροπλαστεία Δημητρίου για τα γλυκά,τον κ.Κώστα Τηλιγάδη για τα μπισκότα,το εργοστάσιο ΚΛΩΝΗ για τις μαρμελάδες και τους κυρίους Τάσο και Στάθη Ζάρο για τα σουβλάκια.

Καλή Χρονιά σε όλους!

dida