Επιμορφωτικό σεμινάριο για την Ιστορία και τα Αρχαία Ελληνικά στο 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020, σε συνεργασία με την κα Ζωή Αντωνοπούλου διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για την Ιστορία και τα Αρχαία Ελληνικά προσανατολισμού της Γ΄ Λυκείου.    Για το μάθημα της ιστορίας εισηγήτρια θα είναι η κα Αντωνοπούλου, συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου στο ΠΕΚΕΣ Αχαϊας,με θέμα «Προσεγγίζοντας την Ιστορία από τις πηγές: ανάλυση και σύνθεση των πηγών στο πλαίσιο του σχολικού λόγου”,ενώ για τα Αρχαία ελληνικά εισηγητής θα είναι ο κ Αμπελάς Παναγιώτης, φιλόλογος, δρ Φιλοσοφίας, με θέμα «Διδάσκοντας τον Φάκελο Υλικού Γ Λυκείου για τα Αρχαία Ελληνικά. Ερμηνευτικά και διδακτικά ζητήματα. Σύντομη επισκόπηση». Η εισήγηση του κ Αμπελά θα είναι διαδικτυακή  με δυνατότητα αμφίδρομης παρέμβασης και συζήτησης .

Το σεμινάριο απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευτικούς του Δημόσιου όσο και του ιδιωτικού Τομέα.  Χώρος:1οΕΠΑΛ Αιγίου Ώρα: 10.00 π.μ – 13.00

Κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου θα μ δοθεί η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων απόψεις ενώ θα ακολουθήσει και κοπή της πίτας.